Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen magasságnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen magasságnál érzitek azt, hogy a férfi valóban férfi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez alapján, pláne vakon, felesleges lenne ítélni, mert nem feltétlenül a magasság a perdöntő egy férfi megítélésében. Csak mostanában úgy érzem, hogy az a magasság, ami nekem jutott, talán egy kicsit kevés, emiatt pedig, bárhogy is nézek ki, sosem lesz meg az a felszabadultság bennem, mintha ténylegesen magas lennék.

2012. nov. 13. 23:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
170 körül vagyok amúgy. Vannak dögivel sz*r emberek.
2012. nov. 19. 12:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem kerdezek semmi pedig lenne mit mondjak.De a kerdesedre a valasz:A lanyok atlaga a 175cm vagy annal magassabb pasikhoz vonzodnak.Am eszembe jutott valami,hogy egyik osztalytarsam(8. osztalyban)vekony hang szortelen lab meg minden...En meg akkor viszonylag tul voltam a nemi eresen 181cm voltam(most 184 vagyok).Ez a gyerek akkor volt 158 cm koruli.Azota mashol folytattuk a tanulmanyainkat.Hiszitek vagy sem 194cm magass lett belolle,pedig a szulei is atlag emberek...Ezt en nem ertem.Tudom nem ide kellett volna de azert kiirtam :D
2012. dec. 5. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!