Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen magasságnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen magasságnál érzitek azt, hogy a férfi valóban férfi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez alapján, pláne vakon, felesleges lenne ítélni, mert nem feltétlenül a magasság a perdöntő egy férfi megítélésében. Csak mostanában úgy érzem, hogy az a magasság, ami nekem jutott, talán egy kicsit kevés, emiatt pedig, bárhogy is nézek ki, sosem lesz meg az a felszabadultság bennem, mintha ténylegesen magas lennék.

2012. nov. 13. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
.. mármint te kérdező
2012. nov. 14. 07:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen, a kérdés nem arra irányult.
2012. nov. 14. 08:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, mert a korral elvileg hozzá kell szoknod. Ezért gondoltam, hogy olyan fiatal valaki lehet (tizen, de max. huszonéves).

Ugyan én lány vagyok, de végül elfogadtam, hogy ekkora amekkora, azt kész.

2012. nov. 14. 08:41
 14/22 anonim ***** válasza:
hozzáteszem, hogy pedig volt fiú aki azt mondta, "hogyha legalább 10 cm-rel magasabb lennék". De nem érdekel! Nem a magasságtól lesz normális, vagy ember az ember. Ha valamelyik nőnek a magasságod számít, az a nő nem ér semmmit se.
2012. nov. 14. 08:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem magasság alapján dől el számomra ki számít férfinak vagy sem...a párom akkora mint én vagyis 165 cm és eddig vele érzem a legjobban magam, vele a legjobb a kapcsolatom minden téren. Pedig volt már egy két 180+-os barátom is....

Nem ez számít!

2012. nov. 14. 09:46
 16/22 anonim ***** válasza:
ideális nekem 170-180, 160 alatt nevetséges
2012. nov. 14. 13:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha megengedsz egy kérdést: Mi lett volna hogyha véletlen 156 cm-esnek születsz? Attól még lehetnél tök jó fej, nem? :)))

2012. nov. 14. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
!44négynégy <---- hogy én ezen mindig milyen jót röhögökxDXDXD. Lány vagyok, nekem nem fontos a magasság,szerintem egyáltalán nem kell azt érezned,hogy kevesebb vagy, vagy hogy nem vagy ettől férfi (bár nem tudom, milyen magas vagy.)
2012. nov. 14. 17:09
 19/22 anonim ***** válasza:
tőlem ne legyen alacsonyabb...176 cm vagyok...
2012. nov. 18. 16:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Péntek este kaptam egy szép beszólást egy Pesti helyen, egyből ez a kérdés jutott eszembe...

Tovább akart menni a srác a csajával, én meg "útban" voltam, szóval kicsit félreálltam nekik. Sokat nem ért, kaptam is a cinket, hogy menj arrébb törpilla, pedig nem voltak már fiatalok, 25-26 éves pár lehettek.

Sajnos ennyi értelem van ezekben, nem is megyek többet ilyen helyekre. Undorító.

2012. nov. 19. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!