Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan fiút, mint Justin Bieber?
Figyelt kérdés
Aki kisfiús, ártatlan, aranyos! :))
Előre is köszi a válaszokat! :)
16/L
2012. nov. 13. 19:43
11/29 anonim válasza:
tele vannak a buszok,utcák,iskolák ilyen kis csajkinézetű hominyomi tivattrendi kis égetnivaló töketlen gyíkokkal....csak egyre kérlek:NE SZAPORODJATOK !!!!!!
12/29 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ismerem, de nem is én vagyok az, aki szid egy ismeretlen embert... Am meg átlagos vagyok.
2012. nov. 13. 19:54
13/29 anonim válasza:
"Most mit izéltek? :/ Nem is ismeritek..."
Nekem semmi bajom vele. Tök szép csaj.
17/29 anonim válasza:
Na most őszinte leszek. 20/F vagyok. Nekem semmi bajom Justin Bieberrel. Elismerem hogy van egy két száma ami még el is megy. Viszont ami tény az tény. Kislányos és egy senki! Ezerszer jobb előadók vannak nála de ő nyerte meg a Legjobb férfi előadó díjat az MTV EMA-n :DDD Kislány. Ilyen fiút te ne akarj csak azért mert ez a trendi.....rendes FÉRFIT keress inkább.
18/29 anonim válasza:
Ez a normälis emberi felfogäs, csak azert mert mäs ember sikeres, es lehet nem olyan mint mit, ezert egyböl szidni, ocsärolni kell.
Ugyan ezt csinäljäk a Skrillexel is.
Meg ha vannak 1000szer jobb elöadok, akkor mirt nem ök nyertek ? Ja talän azert mert nem te hoztad a döntest hanem hozzäertö szakemberek, akik egesz eletüket ezzel töltik. Bocs.
En sem szeretem a sräcot, de attol meg nem utälom, milyen hozzäälläs ez mär ?
Mindig is mondtam hogy : Undorito ällatfaj az ember.
Gratula
20/29 anonim válasza:
This is Sparta!!!!! A gödör alján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!