Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Tudnátok járni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudnátok járni egy izmos, jó kinézetű, de unalmas és visszahúzódó fiúval?

Figyelt kérdés

Rólam van szó..187 cm magas vagyok,az átlagnál izmosabb,egész tűrhető arcú,kék szem.Tudok szeretni,vágyom egy társra.De viszont nagyon csendes,visszahúzódó vagyok,nehezen alakítok ki bármilyen kapcsolatot,elég csendes,unalmas vagyok.Tudnátok járni egy ilyen sráccal? Vagy nagyon reménytelen a dolog?:( 17/F

A zárkózottság kiskoromból ered,a családi légkör is elég rossz.Régen nagyon duci voltam,cikiztek,ezért lettem ilyen.De már évek óta sportolok,megkomolyodtam,de a szociális életem a nullán van.Kimaradt abból a koromból a barátkozás,ezért, most sincsenek igazi barátaim.Nem bulizok,nehezen megy idegenekkel a beszélgetés,nem találok témát.Ezért ha el is hívnak buliba,el se megyek,mert úgyérzem,csak leégnék.A barátaimmal szerencsére nyitottabb vagyok.Nem tudom előadni magam.Ezért felöltöttem egy ilyen mord álarcot,de legbelül elég magányos vagyok.Csak a sport maradt nekem szinte.

2012. nov. 12. 22:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én decemberben 20 leszek. Én sajnos kicsit koravén vagyok, mert a családi vállalkozás miatt rengeteg nehéz dolog volt, és tönkretette a családi vállalkozást és mindig mindenben a realitást kellett keresni és nem volt igazándiból tinédzser korom és nem jövök ki nagyon a korombeliekkel. 30 éves korüli nőkkel meg 40éves körüli férfiakkal tudok elbeszélgetni, mert amiről tudok beszélni az őket érinti igazán. Ha adsz magadra, akkor viszont ha nem is a jóbarátokkal de egy-két haverral menj el lötyögni egyet a diszkóba és egy pici távolságot tarts tőlük, ne legyen az hogy nagyon rövid időn belül nagy barátok lesztek mert én is megszívtam...nekem se sok barátom van és hát azok se tökéletesek....hajrá! amúgy ajánlom neked a csábítás akadémiát, van pár jó dolog, ami segíthet! Írj mailt ha kíváncsi vagy valamire. 20/F

2012. nov. 14. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:

csábítás akadémia, hagyjuk már :DDD

1. ha egy tök analfabéta hirtelen elkezd csábítóművészként viselkedni, az inkább szánalmas, mint csábító

2. az ilyen tutibiztos praktikák általában egy bizonyos lányrétegre jönnek be, és nem biztos, hogy a kérdezőnek pont az ilyenek kellenének... főleg ha normális lányt akar.

2012. nov. 15. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!