Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Vallásos lány a barátnője"-- milyennek képzeltek el egy vallásos lányt?
Volt itt egy kérdés néhány napja, amiben egy huszonéves lány kérdezte, hogy mit szólnának a srácok, ha kiderülne, hogy a lány akivel ismerkednek még szűz. És jópár válaszban megjelent az, hogy rögtön ott is hagynák, mert aki ilyen idősen szűz, az biztos fanatikusan vallásos, meg lelkileg defektes stb.
És felmerült bennem, hogy tulajdonképpen milyennek gondoltok egy vallásos lányt? Ha meghalljátok azt, hogy vallásos, akkor milyen kép jelenik meg a fejetekben róla? Milyen tulajdonságokat társítotok hozzá?
Kinézet, stílus, értékrend stb. ill. abból a szempontból, hogy el tudnátok-e képzelni barátnőnek? Ha nem, miért nem?
Kíváncsiságból kérdezem, nem akarok vitát szítani, meg semmi ilyesmi. :)
Légyszi maradjunk a témánál! :)
Nem konkrétan a szüzesség kérdésére akartam kihegyezni a dolgot, hanem inkább csak arra, hogy milyen kép él a srácok fejében, ha azt hallják "vallásos lány". De mondjuk akkor úgy, hogy hívő, tehát számít is neki a hite.
úgy hogy elkezdtek velem kekeckedni és belekötni abba amit írtam.
őszinte szerelem... őszinte szerelem szex nélkül olyan mint a kávé cukor nélkül.
a házasság célja a vallás szerint a gyereknemzés is, mégis, hogy csinálna nekem gyereket olyan valaki aki fizikailag képtelen rá?
mindenkinek olyan társ kell aki illik hozzá. valakinek, mondjuk nekem számít a testiség is egy idő után valakinek nem. akinek nem az nyugodtan válasszon közösülére képtelen partnert, én nem fogok akárhogy is bánt ez egyeseket.
szerethetek valakit őszintén enélkül is nem az a baj. hanem az hogy nem tudnám úgy leélni vele az életem ha már az elején tudom hogy nem lesz szex és gyerek, mert én akarok gyerekeket viszont nem örökbefogadottakat hanem sajátot.
ez annyira elítélendő, ugye?
és hogy már a kérdésre is válaszoljak: a legtöbb pasinál szerintem fordítva megvan ugyanez, legyen képes az a nő bizonyos dolgokra... legalább kérni egy leletet a nőgyógyásztól hogy nincs-e valami rendellenessége hogy még a házasság előtt dönthessen hogy tud-e azzal együtt élni ha pl. a partnerének nincs hüvelye (mert van ilyen, azt hiszem Turner-szindrómának hívják).
szóval, pont azért mert az ember egy életre fektet be egy vallásos ember esetén, fontos letisztázni hogy nem teljesen egészségesen is kitart-e mellette és hasonlók.
Szerintem te nem ezen a bolygón élsz. A szerelem nem racionális döntés.
És most nagyvonalúan lépjünk túl azon, hogy ránézésre nem tudod megállapítani egy pasiról, hogy nemzőképes-e. Az, hogy feláll a farka, és esetleg van egy papírja róla, hogy elegendő számú és elég gyors spermája van, nem biztosíték.
Másrészt nézzük gyakorlatiasan: ott állsz valakivel, aki szeret, és te is szereted annyira, hogy várnál rá az esküvőig. De nem áll fel neki. Szakítasz vele? Komolyan?
Azért ez mégiscsak olyan dolog, amin lehet változtatni. Elvégre a kávé is finom cukor nélkül. Én pl. úgy iszom.
Vagy vegyünk egy másik példát: minden rendben ment, merevedése is volt, tök egészségesnek látszik, papírja is van róla, hogy nem vaktölténnyel lő. De valahogy mégsem tud az évek során teherbeejteni (ilyen is van). Na, akkor mi lesz?
Van az a demotiváló poszter, hogy az idős pár mit mond, mi a titka, hogy ötven éve boldog házasok: a mi időnkben még megjavítottuk, ha valami elromlott, nem vettünk helyette egy újat. Ez az ilyen felszínes emberek számára, mint te vagy, nagyon megfontolandó.
Nehogy már az alapján döntsek a jövendőbeli páromról, hogy merre görbül a farka és hány centi. Ránézésre... röhej.
mondjuk én is vallásos vagyok, hiszek Istenben, járok templomba meg minden.. este ha eszembe jut imádkozok de ennyi, ebbe semmi rossz nincs:DDD ezen kívül ugyan olyan vagyok, mint más emberek.. miért is lennék más? sőt metált hallgatok ( jó a blacket nem:) ) ugyan úgy beszélek mint más stb semmivel nem különbözök xd és ha oda kerül a sor pár hónap után felőlem oké a szex, legalábbis nem szeretnék házasságig várni:)) szóval szerintem ez is ember függő, ki veszi betegesen komolyan, hisz szvsz ha valóban hisz tudja hogy Isten mindent tud ergo ha ő jó ember azt is... :DDD na, szóval ja, vannak ilyenek-olyanok (:
18/f
én szivesen járnék vallásos/hívö lányal, nyelve is valószínüleg kulturáltabb(nem szerepel mindent mondatában, hogy b*zd+,kurv* any*d stb... ) ha komolyan hiszi amit hisz, akk. nem egy k**va, nem baj ha 1 évet várni akar a szexel, de 1 év után ne mondja hogy még 1 év.(persze ha azt mondja akkor is mellette maradnék(ha tényleg szeretném).
lehet mondani hogy hit nélkül se feltétlen beszél csunyán, aláírom. ok. de akkoris..
volma idö jobban megismerni, és értékes ha ismered a társad. ;)
jöhetnek a támadó komik!;) szeretettel várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!