Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz? Véleményem szerint nem. Vagy csak én vok b.rom. Alul részletesebben
Hááát...Ha a pasidat nem zavarja, akkor nem gáz. Itt csak egy dolog a gáz, mégpedig az, ahogy megfogalmaztad a kérdést.
L, 18
ízlés dolga.
ha a pasidnak is megfelel így a dolog, meg neked is, akkor szerintem nincs semmi probléma
Miért lenne gáz?? Ha neked(na meg neki is)jó így akkor semmi baj.Úgyis baromi kellemetlen amikor borotválkozás után nő vissza(őt is szúrja,nem csak téged)....
25/L
téged sem az eszedért fognak elrabolni...
amúgy meg, ha neki nem tetszik, hogy olyan vagy lent mint egy dzsumbuj, akkor sokat nem tudsz tenni...csak annyit h leszeded, vagy LEGALÁBB fazonra nyírod. vagy otthagyod a srácot, ha ennyire ellenkezik az elveiddel a punciszőr-karbantartás....
szerintem is...:) köszi a válaszokat.. am utolsó előtti..: mintha te olyan k.urva okos lennél.. mit kell belekötni?:S
inkább irtál vna normális választ.kösz.csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!