Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam? Két jócsaj közül.
A) Csak 15 éves,de nagyon éretten gondolkodik.Alacsony,vékony,de eléggé izmos.Vörösesbarna haja van.Nem kifejezetten szép,de még érik,és van benne valami,amiért sok fiú bolondul érte.Küzdősportol.Vidám,optimista,kicsit fiúsan gondolkodik,kedves,megértő,aktív társasági életet él.1 pasija volt eddig.Edzésről ismerem.
B)17 éves.Alacsony,de telt,feszes,nőies alakja van.Nagyon szép arc,sötét szem,hibátlan ajkak,sötétbarna haj.Ő sokat úszott,de egy időre abbahagyta.Okos,kedves,de csendes,visszahúzódó,a barátaival viszont nyitott.Nem volt még pasija,nem bulizik.Osztálytársam.
Szerintetek melyik illik jobban,egy magas,eléggé izmos,átlagos arcú,normális,kicsit csendesebb fiúhoz?Melyik lenne szerintetek a jobb választás?16/F
Mindkettő tetszik.De kíváncsi voltam,hogy van-e valami,amiért esetleg bajok lehetnének később..
De már választottam amúgy,csak kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!