Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
Én 15 éves lány vagyok a srác 18, végzős. Akár a filmekben, én kis kilencedikes létemre bele vagyok zúgva a suli egyik legmenőbb srácába. Nem nagyon beszélgetünk még, de azt tudom, hogy nagyon bunkó. Legalábbis a haverjai társaságában, régóta nem is volt barátnője. Egyik barátom mondta, hogy ismeri és nagyon jó fej meg kedves és megértő, ha négyszemközt beszélgetnek... Nem tudom, hogyan keltsem fel az érdeklődését irántam ? Hogy tudja, velem lehet beszélgetni, hülyülni és ne csak egy "kislányt" lásson bennem.

2012. nov. 11. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:

mentsd el ezt az utókor számára, másold ki magadnak és vedd elő tíz év múlva, majd döntsd el, h kislány voltál-e 15 évesen

természetes, h tetszik neked, de nem ugrálj, sehogy nem tudod felkelteni a figyelmét, ha amúgy nem vesz észre, legyen ez csak plátói szerelem, olyan is kell

2012. nov. 11. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekes felfogásom, eddig mindig megtaláltam a módját, hogy finoman közeledjek, nyomulás nélkül, de nála nem tudom, hogyan kezdjem. Persze igazad van, később biztos azt fogom mondani, hogy "Jajj, de buta voltam", de az ember a saját hibáiból tanul, bár az okos inkább más hibájából, de én nem szeretem a reménytelenséget meg a bizonytalanságot. Mondjuk ezzel szerintem nem vagyok egyedül :)
2012. nov. 11. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Készíts vudu babát. Mellesleg ebben a korban két havonta másba leszel halálosan szerelmes.
2012. nov. 11. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
szóval egy rohadt szót nem beszéltetek, de te "bele vagy zúgva"
2012. dec. 2. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!