Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek milyen az ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés
milyen lenne számotokra a tökéletes lány/fiú?(haj,magasság,alak,belső tul.bármi)
2012. nov. 11. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs ideálom, mert nem keresek kapcsolatot.

Legyen szép, szopjon jól, nekem most ennyi ami számít :D

2012. nov. 11. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem sincs idálom, rengeteg féle nő bejön. Az alap elvárás,az az,hogy full természetes, és szép, nekem tetsző arca legyen. Szeretem az érettnek, kiforrott nőnek kinéző lányokat. Itt most nem életkorról van szó,hanem legyen jó buja, nőies teste, legyen komoly tekintete, és azért tudjon sokszór aranyosan mosolyogni is. A lényeg tehát,hogy ne egy gyereklány látszatát keltse. AZ nekem nem tetszik,se alakban, sem hozzáállásban. Az is plussz pont ,ha nincs teljesen leborotválva a fanszőre. Attól is csak érettebnek néz ki. Szeretem a 170 és 180 centi közt lévő nőket. A haja pedig legyen jó dús és minimum hátközépig, de inkább seg gig érő egyenes sötét színű. Néha ritkán,egykét szőke is becsúszhat.
2012. nov. 11. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nálam magasabb kicsit izmosabb,nem vézna,vicces,helyes fiú jön be. A sötétkék vagy világos kék szem,sötét barna hajjal vagy fekete hajjal:)

19/L

2012. nov. 11. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:

sötét barna haj,nálam magasabb, borostás a kedvencem :D nekem az alakja mindegy, nem az a lényeg hogy izmos vagy nem.

legyen bolondos, lehessen vele hülyéskedni, legyen benne bármilyen örültségbe, szókimondó, őszinte, néha ha kell legyen picit romantikus. nem árt ha közös az érdeklődési körünk, hát és legyen jó az ágyba :D

2012. nov. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!