Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha nagyon megbántottam valakit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe szerelmes vagyok már több, mint másfél éve. Az egyetem első évében találkoztunk. Pár napja láttam, hogy nagyon jól elvan egy csajjal, akinek tudomásom szerint szintén bejön. Én meg dührohamot kaptam, és a legjobb barátnőmnek borzasztóan elkezdtem szidni mindkettőjüket. Olyan szavak hagyták el a számat, amiket egyéb körülmények között sosem ejtenék ki. Természetesen a csaj is, meg aki tetszik (nevezzük most Sándornak), mind a ketten hallottak minden szót. A lány meg bír volna ölni a szemeivel, Sándor pedig úgy tett mintha nem is hallotta volna. A csajt nem nagyon ismerem, igaz, bánt, hogy megbántottam, de nem különösebben érdekel. Viszont az, hogy másfél év ,,munkája" kárba vesszen emiatt, azt nem bírom elviselni.

Annyira szeretem őt, de ő csak barátnak tekint engem. Ezek után gondolom annak sem. Mit csináljak, hogy megbocsásson?

2012. nov. 11. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és magyarázd el miért mondtad ezeket, még akár azt is hogy szereted így tuti megérti és lehet hogy sikerül nem csak barátként tekintenie rád :)
2012. nov. 11. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csinálj semmit. Mivel nagyon úgy néz ki, hogy csak te vagy oda a srácért, és ő érted nem, így talán jobb is hogy így alakult. Mert így nem fogtok beszélni, meg ilyesmi, és így könnyebb túl lépni.
2012. nov. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!