Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legfiatalabb tetovált lány?
Figyelt kérdés
Ki a legfiatalabb tetovált
ember? Lehet, h én? 12 éves vagyok, azért
csináltam tetoválást, mert szeretek lázadni
a világ ellen, és elegem van abból, h mindenki
azt hiszi ő a legokosabb meg tele van a világ gyökerekkel
... Ja egy kicsi peace jel van a tenyerem alsó részén, mert
az ok nélküli háborúkat utálom a legjobban, amiknek
semmi èrtelme. Előre is köszi :-)
2012. nov. 11. 10:48
11/16 anonim válasza:
Buktad,nekem előbb volt kb 10-11...és már idősebb is vagyok,tehát gáz:P
12/16 anonim válasza:
remelem elkapsz valami ferozest....lehetne egy kis eszed...
13/16 anonim válasza:
Én egy piros borzot tetováltattam magamra, fekete szárnyakkal.
A hátamra tetováltattam, segítség nélkül, tök egyedül!
Kálmánka, 8F
15/16 A kérdező kommentje:
Ha már az idiotnál tartunk...Imádom a green dayt
!!!!! És 2 éve nem voltam beteg...a fertőzés ki van zárva.
De amugy jön green day a Volt fesztiválra. Vki jön rajta kivü
innen?
2012. nov. 12. 18:25
16/16 anonim válasza:
Istenem, hogy meg bánod te még ezt attól h jössz a green day el meg h nem voltál beteg 2 éve ostoba gyerek vagy nem azért mondom nekem is van rengeteg fülem is kivan tágítva de valószinüleg meglátnál elmenne a kedved a lázadástól de mégis értelmes embernek tartom magam nem a korod miatt vagy kicsi hanem a gondolkodásod miatt mi ellenis lázadsz és miért mert megmondják mit tegyél? Egész életedben az lesz az egész élet egy rabszolgaság vagy be állsz a sorba vagy a te bajod az életet amivé az emberek tették illúzióvá ha valaki nem talál benne örömöt az haljon meg ne lázadjon én eggyenlőre még találok benne teis inkább keresd azt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!