Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehetséges, hogy emiatt hátrányban vagyok?
A szőke hajam miatt. Sok helyen olvastam, hogy a fiúk jobban kedvelik a barna/ fekete hajú lányokat. Mi a véleményetek? Lehetek emiatt hátrányban?
Kort is írjatok légyszi.
Szerintem meg éppen a szőkéket szeretik a legjobban, viszont sokan vannak, akik ezt nem merik bevallani ;)
21/F
Nálam biztosan nem lennél hátrányban. Egyáltalán nincsenek előítéleteim.
35F
Az én hajam gesztenyebarna, de bizonyos szögből fellelhető egy kis vörösség benne (ó, és ezt úgy szeretem! :)). A szőke az egyetlen, amire nem festeném be. Erre mondom azt, hogy soha.
Szerintem a szőkésbarna a világ legundorítóbb hajszíne. világos szőkére még talán befesteném (á, dehogy). Szerintem az még tud jól állni, de vigyázni kell vele, mert az egyfajta butaságot kölcsönöz (szerintem).
(És ezt most nem a szőkenős viccekre értem, hanem a plázacicákra, akiknek derékig érő, platinaszőke, vasalt, mű hajuk van.
A szőkék előnyben vannak, a férfi tekintetek vonzásában, de komoly kapcsolatot inkább a sötétebb hajúakkal képzelnek el.
Sztereotípia. Nem jó, de azért van alapja. Láttam már rengeteg buta szőkét és nagyon kevés ellen példát. Viszont suliban a tanárok jobban pontozzák a szőkéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!