Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi miatt változhat meg valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt változhat meg valaki?

Figyelt kérdés

Tetszik nagyon egy férfi, aki az elején nem tetszett, de elkezdett velem flörtölni, udvarolt, érdeklődött irántam, ennek lassan 3 hónapja. Aztán nekem is megtetszett, így, hogy kezdtem megismerni, mert nagyon sokat beszélgettünk. Gondolom észrevette, hogy nekem sem közömbös, és erre ő teljesen visszatáncolt, hiába próbálkozom nála nagyon finoman, nem lép tovább, semmi komolyabbat, mint pl. egy mozi, vagy valami.

Lehet, hogy csak szórakozott volna? Más nő nincs a dologban, ezt biztosan tudom. Egy hete nem láttam mert szabadságon van egészen szeptember elsejéig. Majd megőrülök, annyira szeretnék beszélni vele, vagy legalább írni neki egy sms-t, vajon hogy reagálna rá? de nem merek. Mit tegyek?

2009. aug. 13. 14:53
 1/4 anonim válasza:
Írj neki szerintem. Egy próbát mindenképpen megér!
2009. aug. 13. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Tipikusan az a fajta, akinek csak addig kell a csaj, amíg meg kell szerezni, de ha már kölcsönös a dolog, akkor megijed és eltűnik. Azért írj neki, egy próbát tényleg megér!
2009. aug. 13. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:

3 hónapig hülyének nézted, és neki ez jött le.

Megunta.

Elment.

Ez van.

2009. aug. 15. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem néztem hülyének, egy hónap után én is másképp viselkedtem vele, kerestem a társaságát, beszélgettünk, stb.
2009. aug. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!