Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek változhat még? (ld. Lentebb)
Ha már ennyi időt lehúzott egyedül, akkor nem biztos.
De akármi megtörténhet.
Amúgy ismerek én is olyan embert, aki 30-40 évesen hiányolja maga mellől a családot, de mindig rájön, hogy igazából csak az idill hiányzik neki, nem a veszekedések az asszonnyal, nem a hisztiző gyerekek.
köszi a válaszokat.!
régóta nem volt neki barátnője, és ha elmegyünk valahová (pl.moziba) nem szokta megnézni a nőket, mint pl. a másik 2 haverja akik ott vannak. nekem ez olyan fura.
az a baj hogy eléggé tetszik, sőt szerelmes vagyok belé, és nem tudom hogy megérné e 'várni rá'..
elég nehéz a helyzetem vele kapcsolatban, mert a tesójának (aki egyébként nagyon jó haverom) tökre bejövök, és sokan azt hiszik hogy nekem is tetszik.
szóval ha esetleg akarna tőlem valamit akkor nem hiszem hogy lépne a fent leírtak miatt. de lehet alapból nem is tetszem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!