Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs esélye az alacsonyabb pasiknak a magasabb modell alkatú csajoknál?
Vagy mégis? Ilyen a való életben is sokszor előfordul? A képen a híres focista, Romario van és új barátnője Cibelle.
b*szki csak én unom már, hogy naponta minimum 3 ilyen kérdés születik? Ennyi komplexusos törpét istenem.. És mind itt akarja ápolgatni a lelkét.
Én sem vagyok magas, mégsem jutott egyszer sem eszembe, hogy emiatt most szégyellnem kellene magam. Van egy halom alacsony színész is, szóval nem lehetetlen túllépni a magasságodon. Ott van Tom Cruise, vagy Richard Hammond aki még viccet is csinál a magasságából a Top Gearben.
Hidd el, ha magasabb lennél, akkor is kitalálnál valami másat ami miatt siránkoznál, mert ilyen a szemléletmódod. Csak ezen kell változtatni.
Elég suta, ha egy csávó alacsonyabb, mint egy lány. Nekem szerencsére nincsen ezzel problémám, mert magas vagyok.
Egyébként pedig pénz&sárm mindent megold :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!