Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nincs esélye az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs esélye az alacsonyabb pasiknak a magasabb modell alkatú csajoknál?

Figyelt kérdés

Vagy mégis? Ilyen a való életben is sokszor előfordul? A képen a híres focista, Romario van és új barátnője Cibelle.

[link]

2012. nov. 10. 09:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ideig-óráig működhet a dolog, főleg ha pénz is szerepet játszik, de hosszú távon kevés az esély, hogy az ilyen párok együtt is maradnak.
2012. nov. 10. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

b*szki csak én unom már, hogy naponta minimum 3 ilyen kérdés születik? Ennyi komplexusos törpét istenem.. És mind itt akarja ápolgatni a lelkét.

Én sem vagyok magas, mégsem jutott egyszer sem eszembe, hogy emiatt most szégyellnem kellene magam. Van egy halom alacsony színész is, szóval nem lehetetlen túllépni a magasságodon. Ott van Tom Cruise, vagy Richard Hammond aki még viccet is csinál a magasságából a Top Gearben.

Hidd el, ha magasabb lennél, akkor is kitalálnál valami másat ami miatt siránkoznál, mert ilyen a szemléletmódod. Csak ezen kell változtatni.

2012. nov. 10. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Akárkinek lehet esélye akárkinél, csak legfeljebb lényegesen kevesebb, mint egy optimál méretekkel rendelkezőnek. De magasság szerint is tudni kell váalsztani nőket. SOk alacsony van aki még tán szebb is mint a magasabbik. De a nők zöme kisöcskösnek, kiskutyának tekinti az alacsonyabb faszikat, a fenében nincs respectjük. Ilyen házicsicskának használják el őket, ilyen komornának. TEljen elnyomásban élnek a hozzájuk képest nagydarab nyőstény árnyékában.
2012. nov. 10. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Elég suta, ha egy csávó alacsonyabb, mint egy lány. Nekem szerencsére nincsen ezzel problémám, mert magas vagyok.

Egyébként pedig pénz&sárm mindent megold :D

2012. nov. 10. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Tényleg NINCS, hidd el.. Romáriocskának meg van lóvéja rendesen, erre az ilyen plasztik szutykok meg tapadnak, mint legyek a légypapírra. Az is igaz, amit előttem írt valaki, hogy csicskáztatják és lenézik a magasabb nők az alacsony férfiakat, élvezik megalázni őket. De egy átlag keresú alacsony pasinak soha nem lesz ilyen nője, sőt még a komoly kapcsolat is kérdéses.. üdv egy alacsony 170cm-es srác.
2012. nov. 10. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!