Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu és én is neki a fiú alacsonyabb nálam 6centivel szerintetek baj ez? Én: 175centi vok Õ: 165centi
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 17:59
2/8 A kérdező kommentje:
Elirtam bocsi a fiú 169centi!!!
2012. szept. 29. 18:00
3/8 anonim válasza:
Zóna Pocok: te nem tudsz számolni :D nekem is 6 centi a különbség :P
4/8 A kérdező kommentje:
De szerintetek sok ez a 6centi külömbsèg?
2012. szept. 29. 18:03
5/8 anonim válasza:
okés, akkor még nem írta hogy elírta, nyilván akkor nem írom oda :D
nah, ha titeket nem zavar akkor mehet a dolog, kit érdekel más mit mond? meg kell tanulni leszarni a dolgokat :D
6/8 anonim válasza:
Amikor én írtam akkor még nm válaszolt, csak telóval lassabb vagyok. :)
Am meg ha szereted akkor pont lesz.arod azt a 6centit.
7/8 A kérdező kommentje:
Èrtem köszönöm a válaszokat!!
2012. szept. 29. 18:09
8/8 anonim válasza:
Miért lenne ez baj? Törvénybe van foglalva, hogy egy lánynak nem lehet nála alacsonyabb barátja? Netán a fizika szabályainak mond ellent? Azt döntsd el, hogy tetszik e vagy sem. Ne az legyen a mérvadó, hogy néhány kimagaslóan nagy intelligenciával megáldok ember számára ez ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!