Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki benne van abban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki benne van abban hogy farmeren keresztül élvezzen el?

Figyelt kérdés
Izgat ha a gatyámon keresztül izgatnak,és nem kerül elő csak csupán a nyomás , simogatás hatására megyek el.Utána pedig meglátszik a spermafolt,ami külön izgat szintén.

2012. nov. 10. 07:23
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Én így nem tudnák elélvezni, sőt, sajnos a párom kényeztetésére sem. A fiatalkori rengeteg hokizásnak ez lett a vége...
2012. nov. 10. 07:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ettől én is csak akkor megyek el ha már ugy felvagyok izgulva hogy ozzám ér és bumm. Mert amugy azért sok kéne ehez föleg farmer, nem is hogy also nadrág.

Normálisan viszont..pfuhh szrrencsére eltudok, pedig én is kezeztem, nem ment könnyen DE legalább sokáig birtam. De a maszturbálás tényleg nem jó föleg ha tulzásba viszed.

Tényleg ellehet szokni az ingerektől, meg hozzászokni a brutál kezedhez aztán lehet erőlködni, plusz elveszik s vágy is egy csaj után, mert ne lesz rá igênyed stb

2012. nov. 10. 08:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Ehhez benne kell leni a farmerban?
2012. nov. 10. 08:51
 4/10 Fülünyúl ***** válasza:
Erről az a gáz jelenet jutott eszembe, amikor a Bad Teacher című filmben Justin Timberlake és Cameron Diaz "ágyjelenetezett". Ha ilyenre gondolsz, szerintem az elég gáz, nem is szex. :)
2012. nov. 10. 08:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom gáznak abszolut , mert ez nem a nagy maszturbálás hatására alakult ki hanem mindig is megvolt mint élvezeti forrás. Kiváncsi voltam kinek mi a véleménye erről. Én kedvelem ezt a formát (is).
2012. nov. 11. 01:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, az is nagyon izgató lehet. F.
2012. nov. 11. 11:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Sőt nekem még az is hozzátartozik, ha valakit valami jó farmerban látok az utcán az is beindítja a fantáziámat.

Az elélvezésem közt az is szerepel ha a farmer sliccét kigombolva és csak úgy elővéve élvezek el.Sőt én kedvelem ha nemcsak nekem hanem én csinálhatom így a másiknak.

2012. nov. 12. 04:27
 8/10 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Te vagy az én emberem és pedig a Tiéd! ;)

2013. ápr. 27. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Milyen farmerekben szeretsz elélvezni? Normál, vagy valami jó kis feszülős sztreccses csőfarmerben?
2013. ápr. 27. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Anno Kamasz fiú voltam, csináltam ilyent, deszkás korszakom volt, jó bő sötét kék farmerjaim voltak, ott volt a dolog hogy szex, gumi nem volt, akkoriban gumi nélkül soha nem akartam, jöt az ötlet bő farmerem vissza fel vettem boxer nélkül, meztelen, össze fogtam farmerom keresztül álló farkam szépen el kezdtem be tolni, maximális eredmény volt, ezt csak bő nadrággal lehet meg csinálni, akkor ha épp szex volt már úgy készültem hogy ez a farmer be fogtam szexelő farmernek.
ápr. 1. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!