Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondjak a penz szamit a szerelemben, akkor az ilyen hogy tortenhet meg?
Figyelt kérdés
Ma mentem haza az egyetemrol, es lattam vegre a buszsoforunk baratnojet. Megmondom oszinten kicsit ki voltam akadva, a pasin sportcipo volt, trening nadrag meg egy zsebes felso, a baratnojen meg fekete szovetkabat, feher tapados hosszunadrag, lila magassarku bokacsizma, szepen ki volt sminkelve, mukorme is volt...
Nem mindennapi latvanyban volt reszem. A csajok a penzes pasikra szoktak bukni, nem pedig a pasik a penzes csajokra. Nem?
2012. nov. 9. 18:12
11/11 anonim válasza:
2 telefonja is van, mindketto ilyen meno erintokepernyos, coca colat iszik, meg mindig milka csokit, kinder bienot, muzliszeletet... Szoval tudom rola, hogy penzes XDXDXD
Basszus én is szoktam milka csokit,müzliszeletet enni.Olyan gazdag vagyok,hogy el sem tudod képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!