Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha nem tetszenek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem tetszenek? (lent)

Figyelt kérdés
nem tetszenek a korom beli lányok mert szerintem gyerekesek 12 vok nővérem 17 az egyik barát nője be jön nekem mit tegyek
2009. aug. 13. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de még te is gyerek vagy, nemcsak a korodbeli lányok. Egy 17 éves lány még gyereknek néz, nem fog veled kezdeni, csak kinevettetnéd magad. Próbálkozz csak egyelőre a veled egykorúaknál.
2009. aug. 13. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az előttem szólónak mert te is még gyerek vagy. nem járna veled egy 17 éves lány úgyse... max. elküldene legózni...
2009. aug. 13. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen te még ne akarj semmit,ne haragudj...
2009. aug. 13. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
a 17 eves utos. de az 1-2 evvel nagyobbaknal mar lehet h van eselyed. az ocsem is folyton a baratnoim fuzte, de koztunk csak 1 ev a korkulonbseg. a max 3 evvel idosebb csaja volt, de amugy jellemzo volt ra h 1 evvel idosebb csajokkal jart. szerintem ez meg belefer es ha ugyes vagy akkor bele is fognak menni. azonkivul a lanyok tobb evvel hamarabb ernek mint a fiuk, pont ezert 11 eves kor folott a lanyokat mar nem erdeklik annyira a veluk egykoru fiuk, inkabb a par evvel idosebbek. ugyh ez jelenthet nehezseget. szerintem maradj a 11-13 eveseknel. vagy vard meg amig megnonek. :p
2009. aug. 13. 11:08
 5/5 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam hogy majd járni fog velem a kérdés teljesen más
2009. aug. 14. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!