Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 162 cm magas vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

162 cm magas vagyok, és tetszenek a nagyon magas pasik. Magas fiúk, járnátok ilyen alacsony lánnyal?

Figyelt kérdés
Nagyon magas pasi alatt értem a 190 cm körülieket, 200 cm az már tényleg érdekesen festene 162 mellett, de a 190 körüli magasság férfiban kifejezetten tetszik. Persze nem ez alapján választanék, csak úgy érdekel mi a magas fiúk véleménye az ilyen alacsony lányokról, mint én.
2012. nov. 8. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

fuh de mák hogy magasnak születtem :D

f19

2012. nov. 8. 23:48
 12/17 anonim válasza:
Szerintem nem a magasság a lényeg.. Én 190cm vagyok és járnék alacsonyabb lánnyal, mert ha nekem tetszik a lány onnantól kezdve nem érdekel mások véleménye, mert az én életemet én élem, én alakítom úgy ahogyan szeretném, és nem ők! Lehet, hogy érdekesen nézne ki a dolog, de szerintem egy kapcsolatban pont, hogy ez a leginkább elhanyagolható tényező, ha szeretitek egymást.
2012. nov. 9. 00:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 185 vagyok, tehát valamivel magasabb vagyok az átlagnál. Személy szerint jobban tetszenek a magasabb lányok (175 körül). De! Ha megismerek egy lányt, aki valóban imponál nekem, akkor nem a magassága lesz mérvadó. Tehát a kérdésedre válaszolva: Igen járnék, ha tetszik a lány.
2012. nov. 9. 01:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Én imádom az ekkora lányokat, akiket meg lehet védeni :)) 198 cm magas vagyok pedig :))
2012. nov. 9. 02:16
 15/17 anonim ***** válasza:

én 192 cm magas vagyok és nálam mindenképpen pozitívum a te magasságod! inkább 160-165 mint 175-180. annyira annyira aranyos amikor egy ilyen alacsony csaj felfelé néz rám :)

25F

2012. nov. 9. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok Neked, mert ugye ez a legfontosabb tulajdonság egy férfiban.. csak a magasság. Kezdem megérteni az alacsony 170cm-es srácokat, hogy miért utálnak titeket..
2012. nov. 9. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát igen a mai világban csak a magasság..163 centi 19/F
2012. nov. 18. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!