Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek ha az áhított valaki megkeresne?
Van egy srác (22 éves) aki nagyon tetszik nekem, még sohasem találkoztunk személyesen, de sokat beszélgettünk, neten telefonon, kamoztunk is egymással és szerettünk volna találkozni, de ez egyszer sem jött össze, igazából azért mert megbeszéltük legutóbb, hogy elmegyek hozzá (másik város kb 80km-re él tőlem) megbeszéltük úgy 3hete, hogy találkozunk, de pár dolog közbe szólt nekem és azóta nem is kommunikáltunk úgy igazán, nem azért mert haragudna bár biztosan csalódott bennem emiatt, hiszen az okokat nem tudja csak egyszerűen eltűntem, letöröltem magam ahol tartottuk a kapcsolatot, de tudom a számát és még mindig érdekel, szeretném meglepni, hogy elmegyek hozzá, de nem tudom mit szólna hozzá. Ti örülnétek neki? Azelőtt nagyon akart nagyon sokszor mondta, hogy szeretne találkozni mindig olyan lelkes volt amikor beszélgettünk, de nem ismerem annyira, hogy tudjam a reakcióját, hogy tudná ezt nekem tolerálni, hogy csak úgy szó nélkül eltűntem hetekre. Szeretném helyre hozni, mert tényleg érdekel mi van vele, hogy van, és jó lenne ha összefuthatnánk. Nem lenne az nyomulós, ha elmennék a városba ahol él és felhívnám, hogy jöjjön elém ahogy megbeszéltük legutóbb?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!