Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyire vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire vonzó számotokra ha egy nő viccelődik, folyamatosan "ugrat" Benneteket?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik valaki...bár semmi sem lehet köztünk! Egyszerűen nem tudom visszafogni magam a társaságában, nyomom a poénokat, viccelődöm. Állítólag jó a humorom, de nem tudom ez bejön-e az ellenkező nemnek...

Amúgy 30-as éveink végén járunk mindketten.

2012. nov. 8. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan csak a 20-as éveim elején járok (F), de: ha kompatibilis a humorunk, akkor ezzel gyorsan kialakul egy kapocs, amiből később akármi lehet, viszont ha nem, akkor nagyon bosszant, sokat levon az értékéből.
2012. nov. 8. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Úgy tünik, hogy kompatibilis, mert nevet rajta...de lehet, hogy már sok! Egyszerűen ontom a hülyeségeket,nem tudom visszafgni magam amikor találkozunk.
2012. nov. 8. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Ha pl. rossz a kedvem, akkor nem szeretem, hogy poénkodni próbálnak körülöttem. Van olyan is, amikor már túl sok a jóból, és fárasztó a sok "hülyeség". Nem tudom, szoktatok-e komolyan is beszélgetni, vagy csak a viccelődés megy, de ha olyan lánnyal beszélnék, aki állandóan csak poénkodik, de nincs igazi beszélgetés, akkor azt szűrném le belőle, hogy komolytalan, és valószínűleg nem érdekelne. Egy a lényeg: ne legyél "túl sok", azt a legtöbben nem szeretik.
2012. nov. 8. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem:-)
2012. nov. 9. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!