Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy zárjam ki a fejemből, hogy a szomszéd szobában folyton recseg az ágy a szüleim miatt?!
Figyelt kérdés
hát már nem tudom mióta:D ma meg bementem apám félálomba anyámnak: szopjál már le.. na mondom gratulálok xD wáá de annyira fel tud zaklatni h ezek ilyeneket csinálnak :S:DDD nyugtassatok meg h ez máshol is így van.. :D
13/L
2009. aug. 13. 00:34
11/13 anonim válasza:
Mikor legközelebb ezt hallod, kopogj át, ha nem veszik a lapot kiabálj: anyuci nem tudok aludni!:) aztán csak észreveszik magukat...
12/13 anonim válasza:
na azert ez mar tulzas!!!!! ok h ok is kell nemi eletet eljenek es jo h meg egyaltalan van nekik. de oldjak meg diszkretebben!!!! ez nem normalis! a szuleim 20 eve csinaljak mellettem hetente tobbszor (ezt csak onnan sejtem h egyszer kerestem vmit es veletlenul rabukkantam az ovszer raktarra) es sose kaptam rajta oket, sose hallottam semmit. ugyh igenis meg lehet oldani.a kis gyerkeek koran fekszenek ugyh utana buli. nagyobbak meg sokszor nincsenek otthon este. ha nem tul zajosak nem hallatszik at. ja nalunk meg az is jo h a halonak nincs kozos fala a tobbi szobaval, csak a furdovel es a konyhaval. te se koslass naluk ha egyutt vannak a haloszobaban akar nappal van akar ejjel es neveled meg oket is h ha csukva az ajtod ne jojjenek be vagy kopogjanak. en igy sose lattam/hallottam a szuleimet es szeritnem ez a normalis. h tudom h csinaljak de ennyi. es amikor a baratom van itt, bezarom az ajtom es kesz. eszre sem veszik mert mi is probalunk csendben lenni. es amikor en vagyok a baratjanal senki nem jon be tobbszori kopogas nelkul -ez is megmentett 1 halom kinos helyzettol. ugyh igenis meg lehet oldani, diszkrecio es joerzes kerdese. szerintem vhogy kozold veluk h teged ez mennyire zavar. az nem megoldas h par ev mulva majd visszakpjak. nem jobb ha 1ik se kell hallgassa a masikat?
13/13 anonim válasza:
Örülj neki, hogy semmi lelki problémát nem okoz neked :S
Ilyen idős korban én is hallottam őket ilyenkor, nagyon tudtam utálni őket érte, és utána ha kijöttek vigyorogva hányni tudtam volna tőlük, pedig tudtam, hogy teljesen természetes dolog.
Amúgy jah, fülhallgató, zene be. Ennyi.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!