Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy zárjam ki a fejemből, hogy a szomszéd szobában folyton recseg az ágy a szüleim miatt?!
hát már nem tudom mióta:D ma meg bementem apám félálomba anyámnak: szopjál már le.. na mondom gratulálok xD wáá de annyira fel tud zaklatni h ezek ilyeneket csinálnak :S:DDD nyugtassatok meg h ez máshol is így van.. :D
13/L
köszii
amm azt fogom. fülhallgató be,zene:D am hogynee, tudm h természetes, de hát már 40-50 évesen :D meg ez a "szopj már le annyit szaladgáltam ma" LoLlLlL:D
azlért nehéz lehet a szüleuidnek nemiéletet élni gyerekek mellett. majd meglátod, ha lesz egy barátod, nekedi baromi nehézlesz úgy szexelni vele, h közben szüleid összevissza kibe riohagásznak
és hiába 40-50 évesek, még azok is szoktak nemi életet élni
Abszolút meg tudlak érteni, bár én már biztos szóvá tettem volna. Szerintem csak egyszerűen ülj le anyukáddal és mondd el neki, hogy ez téged zavar, és oké, hogy normális, hogy ezt csinálják, de azért mégis.... Igaza volt valamelyik előttem válaszolónak, ha az ő anyukája meg tudta oldani máshogy, a te szüleid is próbálják meg. Ezt neked nem kéne hallanod, még akkor sem ha ez természetes. Én is borzasztóan ki tudnék akani a helyedben.
18/L
Utolsó voltam
Még csak annyit, hogy valóban nehéz lehet gyerekek mellet szexuális életet élni, de a kérdező már nem kicsi, és tud kopogni, egyébként nem véletlenül találták fel a zárat...
Addig jó amíg csinálják,sok házasság a szex hiánya miatt megy tönkre...:):S
Szerintem is a fülhallgató a legjobb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!