Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsen csúnya nő, csak kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsen csúnya nő, csak kevés pia. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megdőlt mert az alkohol nagyon nagy mértékben szépít!

De tényleg, nem tudom leírni miért, csak egyszerűen tapasztalom h szebbek tőle a leányzók....

2009. aug. 12. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, akinek józanul hihetetlenül nagy elvárásai vannak a csajokkal szemben [nem mintha olyan jó pasi lenne...], viszont ha részeg, akkor rendszerint az aktuális buli legrondább csajával megy szobára. És ő TÉNYLEG szépnek látja. És van, hogy a haverjai rángatják el, hogy "őt azért ne"...
2009. aug. 13. 00:02
 13/15 A kérdező kommentje:
akkor mégiscsak van valami ebben a kis mondatban :D köszi mindenkinek :)
2009. aug. 13. 00:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Ismerősőmnek mindig lelankadt,és fél hatot mutatott a farka mikor részeg volt xD a csaj mesélte akivel járt XD
2009. aug. 13. 09:46
 15/15 anonim válasza:
ne is mond régebben voltunk egy szórakozóhelyen és én eléggé bebaszcsiztam és már szinte csak ülni tudtam miukor megláttam egy csajt nem nézett ki rosszul(akkor)egyideig nézegettem ő is engem meg minden áhh mondom mégse kéne aztán má határon voltam mikor odament egy csávó és elkezdtek smárolni áhhh mondom anyira nem is baj mind1 bambultam tovább aztán egyszer csak eljött a hétfő ülök a buszon látom egy csaj olyan ismerős de valami bún csúnya egy fejjel látom megy oda a csávóhoz persze csak köszönni:D áhh mondom ez csak a sors meekkora szerencsés vok de valami hihetetlen mit tud művelni az alkohol a látással 1000%ban igaz h nincs csúnya nő cask kevés pia:D
2010. júl. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!