Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsen csúnya nő, csak kevés pia. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 22:34
2/15 anonim válasza:
az igaz, hogy nincsen csúnya nő, de egy nőt nem attól kell szépnek látni, mert beittál
3/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok :D és sokszor olvastam, igaz, tudom is, hogy ez egy poénos megnyivánulás. de érdekel a realitásba vitt jelentése is, hogy ki hogyan gondolja :)
2009. aug. 12. 22:43
4/15 anonim válasza:
Pasi szempontból józanul nem akarnád megd**ni a ronda csajt. Részegen pedig már nagyon akarsz d**ni, de akkor már csak a ronda csaj hajlandó elmenni veled...Szal széppé nem válik, de egy numerává könnyen. Amúgy lány voltam.
5/15 anonim válasza:
Az alkohol sokszor felszabadultaddá, merészebbé teszi az embert, de szerintem a dolgokat nem szépíti meg. Minden ugyanolyan marad, amilyen volt, esetleg (és sajnos tapasztaltam már… majdnem nagyon csúnya vége lett a dolognak) a hozzáállás változik meg.
6/15 anonim válasza:
Tökéletesen igaz, többször tapasztaltam.
7/15 anonim válasza:
22:53-as vagyok…
22:49-es! Ne is mondd! Én egy éve majdnem így lettem áldozat, de a végsőkig kitartottam és nem voltam hajlandó semmilyen testi kapcsolatra egy nálam 22 évvel idősebb pasival…
(zárójelben megjegyzem, hogy mikor másnap megtudta, hogy majdnem megerőszakolt sírva jött bocsánatot kérni, és azóta nem iszik (legalábbis mértéktelenül biztos nem))
17/L
8/15 anonim válasza:
23:02 Uhh ez elég durva! Még jó, hogy nem történt semmi baj...legalább "jó útra tért". Amúgy igen, az alkohol elég csúnya dolgokra képes, tapasztalat. (És csúnya embereket tud felszedni helyetted:P-ez már csak a vicc kedvéért.)
9/15 anonim válasza:
Na az jó nagy hülyeség h az alkholo nem szépít, nagyon is hogy szépít! Részegen nem azért hajt az ember a ronda nőkre is mert csak ők hajlandóak eljönni velünk, hanem nem fontosak a testi hibái, észre semv eszi az ember, nem arra figyel.....
A kijózanodás viszont mindig sz.r
10/15 anonim válasza:
23:09 Huha kezdem úgy érezni, hogy megdőlt a teóriám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!