Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nagyon rosszul smárol mit tegyek?
11/24 A kérdező kommentje:
én is azon gondolkodtam hogy otthagyom még kb 1 hete maradok vele hátha valami változik , csak az a baj hogy egyedűl lenni is nagyon rossz
Szereted vagy nem?! Ha szereted ne hagyd ott, inkább vedd játékosabbra az egészet. Mondjuk mond neki, hogy hagyja h megcsókold úgy ahogy te szeretnéd, és ő adja vissza ugyan azt.. és akkor ha jó/jobb, mond neki h ez volt eddigi legjobb csókod amit tőle kaptál (közben öleld meg és ilyesmik). Nekem régebben ez a módszer bevállt.
2009. aug. 14. 14:45
Persze, rossz egyedül, de tényleg várj még vagy hetet és ha nem változik semmi, akkor dobd és keress mást. Inkább legyél egyedül, minthogy ne érezd magad jól vele. Az én exem is rosszul smárolt, semmi érzelem vagy szenvedély, annyira béna volt..mondjuk nem csak ilyen téren, azért is szakítottam vele.
2009. aug. 14. 14:46
Most őszintén... szerinted 1 hét múlva magától megtanul csókolózni?
LoL.
Ha valakit egy hányinger kerülget csókolózásnál, akkor az nem is szereti az illetőt...
2009. aug. 14. 15:01
Őszintén érdekelne, hogy hány éves vagy... Azért vagy Vele együtt, mert szar egyedül, de közben egyértelmű hogy nem szereted, szerinte szarul csókol, még hányingered is van tőle? Szerinted ez normális hozzáállás egy kapcsolathoz?
Egyébként valamennyire mindenki idomul a párjához, nem kell ezen semmit megmondani, még célozgatni sem. Csak vezetni. Olyan nekem is volt, hogy annyira nem élveztem ahogy a srác csókolt, és finoman mindig elhajoltam és újrakezdtem, hogy én vezessek. Plusz én csináltam ahogy jólesett, ő meg hamarosan kezdte átvenni a ritmust. De ha nem sikerül összecsiszolódni, az azért elég problémás. Én nem tudom elképzelni, hogy a párommal csak ritkán csókolózzak, mert nem jó.:S
2009. aug. 14. 15:31
16/24 A kérdező kommentje:
nem nem szeretem , de nagyon béna mindenféle téren és nekem ilyen még nem volt , nem tudom hogy hogy kezeljem 18 vagyok
Nekem is volt olyan pasim, aki írtó rosszul csókolt. Neki a csók abból állt, hogy kinyitotta a száját, mintha egy hambit akart volna bekapni, csak pluszba még a nyelvét is kinyújtotta. Próbáltam, én rávezetni, de egyszerűen nem ment sajnos, így nem is erőltettük a dolgot, ami viszont nekem nagyon hiányzott, mivel szerintem szeretkezés közben nagyon jó érzés csókozni... a nélkül inkább csak kefélés az egész...
2009. aug. 14. 16:57
az egyik exem is szarulsmárolt. majdnem kitörte a nyakam stb XD
otthagytam.
ennyi.
nem hiányoznak acsókjai :D
2009. aug. 15. 12:45
Tanítsd meg, én is nagyon béna voltam az első csók alkalmával, de a párom megtanított és azt mondja, hogy nagyon jól csókolok most már. Nem szégyen, csak útmutatásra van szüksége, mert nem tudja, hogy mit kell csinálni. Mondd meg neki.
2009. aug. 15. 17:30
Ha nincs ló jó a szamár is?:S
2009. aug. 15. 17:38
Kapcsolódó kérdések: