Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nagyon rosszul smárol mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 22:18
1/24 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy mit kéne csinálnia. De konkrétan hogy csinálja?
3/24 A kérdező kommentje:
könnyű mondani hogy mond meg de hogy mondjam meg ? kicsit azért félek
2009. aug. 12. 22:23
4/24 anonim válasza:
kerd meg h hagyja h te csokold meg es ugy csokoljon vissza ahogy te coskolod meg ot. vagy ha filmben tetszik 1 csok javasold h probaljatok ki. vagy ha epp osszejon 1 fincsi csok dicserd h hmmmmm milyen jo volt. szerintem a dicseret es a diszkret okitas celravezetobb es konfliktusmentesebb mint a szidas. attol csak elbizonytalanodik es elmegy a kedve.
5/24 anonim válasza:
Ne, ne mondd meg neki, mert az szarul fog esni neki, és akkor többé meg sem fog csókolni.:S Inkább csak próbáldd átvenni a vezetést. Tanítsd! Előbb-utóbb belejön.:)
7/24 anonim válasza:
Az én párom is rosszul csinálja, persze én őszinte vagyok és megmondom neki, hogy 'de nem jó'. Na nem is csináljuk sűrűn (pont ezért)...
8/24 anonim válasza:
az én exem is szarul smárolt.. szinte megfulladtam.. xd :D néha hagyta hogy én vezessek.. de belejött és megint a fulladásnál tartottam..xD :D nemhiszem hogy megfog változni.. 22 volt.. akkor..
9/24 A kérdező kommentje:
hát én sem akarok vele smárolni , mert engem is környékeztet a hányinger , hát nem tudom mi lesz ebből
2009. aug. 13. 10:20
10/24 anonim válasza:
én össze sem jöttem volna vele.
szerintem ez egy olyan dolog, amivel egy kapcsolat kezdődik. Ha már az eleje rossz, mi lesz később? :-)
hagyd ott! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!