Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy futó kaland után később gyermeke születne a csajnak tőled, mit tennél? (fiúk/férfiak)
Hát ha akkor tudod meg, hogy becsúszott a gyerek, amikor már megszületett az régen rossz... Azt nem gyerekkel a kézben szokták közölni, hanem még születés előtt...
Szerintem apasági, merthogy sántít a dolog, így ezzel a késő tájékoztatással. Ha tényleg tied, akkor nevedre veszed és apja leszel a kölyöknek. Azon leszel, hogy eltartsd és felnevelt. Továbbá még jobb lenne, ha össze is költöznél a futó kalandos hölggyel, hogy a gyereknek normális családképe legyen.
ugyan nem ferfi vagyok,de az egyik nagyon jo baratom most ilyen helyzetben van. o vallalta a felelosseget,megmndta a csajszinak,hogy mindenben szamithat ra,a gyereket kozosen felnevelik,viszont nem fog vele elni,mert hiaba o a gyermeke anyja,nem tudna ugy elni vele,hogy atcseszte a fejet (azt mondta a csaj,hogy szed tabit,nem egyejszakas volt,regebbrol ismerik egymast,tobb alkalommal osszejartak szexelni)
szerintem korrektul intezte a dolgot.
Mivel futó kaland nálam szóba sem jöhet, ezért valószínűleg hosszú távú kapcsolatból lehetne gyermekem, azzal meg semmi gond.
Ha mégis alkalmi kapcsolat, ott meg óvszer a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!