Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a "normális" futó kaland egy 18 éves srácnál?
futó kaland? az eleve nem normális
2009. máj. 2. 22:44
Még 1 sem normális!Kihasználás csak arra kellesz szaga van!
2009. máj. 2. 22:49
Először is mi az, hogy 4-5? Neked ez komolyan nem gyanús? Mert az oké lenne, ha azt mondaná, hogy 40-50, mert akkor nem számolja az ember. De 4-5?? Ez gyanús...
Mi a normális? Attól függ, mihez képest. Egy nőcsábász kihasználós pasihoz képest ez nagyon-nagyon kevés, viszont egy szerelmes típusnak meg nagyon sok. A pasid milyen típus?
2009. máj. 2. 22:52
4/11 A kérdező kommentje:
Barátom nem egy nőcsábász típus... csak ha nincs tartós kapcsolata, akkor a szükségleteket ki kell elégíteni... meg ezek a futó kalandok általában ittas állapotban történtek, de úgy soha, hogy volt barátnője.
Nők... megtanulhatnátok, hogy valami nem csak fekete, vagy fehér.
2009. máj. 2. 23:02
Utolsóval egyetértek..miért,mi van ha volt neki 4-5? Szerintem senki nem lehet olyan hülye,hogyha csak meg akar fektetni egy csajt a futó kalandjairól mesél neki..
2009. máj. 2. 23:12
Mondjuk én nem tudnék egy olyan srácban megbízni aki ittas állapotban ki tudja milyen lányokkal össze nem kerül!De te tudod!És igen nem minden fekete és fehér!:) Tudjuk mi ezt...
2009. máj. 2. 23:12
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem azt kértem, hogy rólam, vagy a barátomról alkossatok véleményt, csupán annyit, hogy szerintetek átlagban mennyi futó kapcsolata van egy 18 éves srácnak...
a kérdés is idétlen, mert gondolj bele hogy ahány ember annyi féle fagyit szeretnek...tehát ha valakinek 'nőcsábász' a profilja és volt neki 40-50 futó kalandja, neki az lesz a normális, az olyan emberek akiknek életükben 1-2 akad vsz egy sem volt...tehát nem lehet általánosítani, sőt el is ítélem a futó kapcsolatokat...ezalatt a szexelős 1estést értem, az ha nem jött össze az elején, vagy egyéb okból megértem...
de erre nincsenek felmérések, szokások...
2009. máj. 3. 00:00
én sztm az a igazi bpróba v bizonyíték ha részegen is eltudsz valakit küldeni a búsba ha rád mászik,me a másik feled jár az eszedben!NEKEM MÁR SIKERÜLT =)
2009. máj. 3. 03:32
Kapcsolódó kérdések: