Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most 8. os vagyok, nemvagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most 8. os vagyok, nemvagyok egy nagymenő gyerek, pedig mindenem megvan hozzá, de ovis koromról rajtam maradt a "lowság". (folyt)?

Figyelt kérdés

Szóv ovis koromban nagyon nagy ilyen.. nemtudom miért low voltam.. Ès ez rajtam maradt mostanáig, de már nagyon kicsit étzékelhetően, mert sikerült kimásznom ebbòl.. Úgy nagyjából.

Ennek lehet az az oka hogy mindig a "legnagyobb stréber, béna low "volt a legjobb barátom.. Ahogy most is :) De nem fogok roszbalenni vele semmiáron sem..

De viszont ahoz hogy "menő" legyek megvan mindenek, jó kiállás, jó test, kiváló humor :D mondhatjuk hogy tökös gyerek vagyok :P (nem vagyok egoista) ;))

Nade, úgy vettem észre hogy ma már csak a műveletlen cigis-piás emberek a nagymenők (nem romák)

Én meg egy értelmes ember vagyok..

Most 8.os vagyok ha másik városba megyek tanulni, ez változhat? Vahy ugyanúgy (pl.: nem vesznek semmibe a lányok) marad?

Vagy maradjak a kisvárosban (olyan 18 ezer lakosos max)?

Tanácsokat, gondolotokat is elfogadok :) előre köszi!

Trollok kíméljenek. És telóról írok :D

2012. nov. 7. 23:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Á, tényleg nem vagy egoista! :) Egyébként részemről, nem hiszem, hogy ha egy lány tényleg szeretne érdekelné, mennyire vagy menő, ha nem vagy sík hülye akkor nem érdekes!
2012. nov. 8. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Hülye vagy fiam és a mucsaröcsögei becsületsüllyesztőn kívül, sehol nem fognak komolyan venni..
2012. nov. 8. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
láttod fijam más szerint is egy teliszar búváruha vagy!!
2012. nov. 8. 22:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Amennyi értelmes ember van itt.. :D
2012. nov. 8. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Értelems vagy?. Az értelmes embert nem érdekli, hogy mi a menő és mi nem, csak a taknyos kölyköket. Olyan környezetbe illeszkedj be ahol jól éreznéd magad és ne ahova be kell mert azok a menők....pfff
2012. nov. 8. 22:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Pont ezt irom!!! Nem a menők körrnyezetében vagyok... Meg nem is úgy akarom... Értelmezd a leírást aztán válaszolj.
2012. nov. 9. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
á, nem akarsz a 'menők' közé tartozni :D benne van a leírásban, csak (rosszul) rejtve.
2012. dec. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!