Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy a barátnőm erről nem tud?
Történet:
Volt egy barátnőm. Nem szerettem, ezt ő tudta. Egy este egy buli után hazakísértem egy lányt és az ajtóban elcsattant egy csók. Ez volt életem első és eddig(nem tervezek többet) egyetlen megcsalása. Most van egy barátnőm akit szeretek. De édesapám és a tesóm is "több vasat tartanak a tűzbe". Ezt a barátnőmmel megbeszéltem és kérdezte hogy :"Ugye Te nem vagy ilyen?" a válasz természetesen "NEM" volt. szóval elmondjam neki hogy ekkora megcsalást csináltam már de csak azért mert nem szerettem a lányt és izgatott a másik vagy, hallgassak mint szú tomasz a süket FBI-os a TV sorozatban
igazából ha lenne más ötletem vmi kérdésre azt írnám ki de unatkozok és most ez jár a fejemben
Szerintem se mondd el.
A barátom elmondta a kapcsolatunk elején, hogy az egyik exét megcsalta. Sokáig tartott mire megbíztam benne. Pedig hozzám hűséges.
nemsoká lez 1 hónapja szóval még friss
amúgy ő 17 én 18
Ne mondd el.
Anno, egy régebbi barátomat én is megcsaltam (egy csókról volt szó ott is). De azt a barátomat nem igazán szerettem, ráadásul 15 éves kis fruska voltam csak. Azóta persze szégyellem ezt is, tudom hogy nem kellett volna, többet nem is tennék ilyet.
De a mostani barátomnak (szégyen-nem szégyen) nem mondtam el, mert tudom, hogy ez lealacsonyítana a szembében, én se örülnék, ha ilyet hallanék tőle.
19/L
Szerintem se mondd el jobban jársz.
Egy kis kiegészítés.Sue Thomas siket és nem süket és tud beszélni( a színésznő is siket és nagyon szépen beszél angolul :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!