Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhat/érezhet ez a lány (részletek lent)?
Feketegyémánt, ez sajnos nem ilyen egyszerű. Nem önszántából emelt falakat maga köré, hanem így alakult. Nekem elég sok mindent elmondott magáról, és volt oka annak, hogy gátlásos lett, és "elzárkózott". Nem tudom, a baráti körében beszélt-e valakinek a problémáiról, nekem azt írta, hogy majdnem elsírta magát, miközben írt, annyira nehéz volt erről beszélnie, nekem viszont elmondta, tehát nyilván megbízik bennem. És ez inkább valamiféle barátságra utal.
Általában szokott írni a "barátjáról", de tegnap azt írta, hogy nem tudja kiszámítani a jövőt, és hogy meddig lesznek együtt. Hozzátette, hogy milyen drága vagyok, és hogy nagyon várja, hogy élőben is megismerhessen. Vajon ez jelenthet valamit?
Nem tudom, a személyes találkozás és a fiúkra férfiként való tekintés mennyire függ össze. Mármint hogy pl. akkor is lehet találkozni a másikkal, ha a lány nem tekint rá férfiként (legalábbis gondolom), vagyis ezt szerintem mindenki máshogyan éli meg. Én is találkoztam olyan lánnyal, aki valószínűleg nem férfiként tekintett rám, inkább "csak" barátok voltunk.
Igazából ez a lány nem "drágázott", hanem azt írta, hogy kincset érek, de ez végül is nagyjából ugyanaz. Te nyilván másképpen gondolkodsz, mint sokan mások, mert nem akarsz "félreérthetően" viselkedni, de van olyan is, aki akár "tudat alatt" is ír/mond/tesz olyasmit, ami "félreérthető". Azaz nem biztos, hogy ez a lány tudja, hogy "félreérthető" is lehet az, amit ír, vagy lehet, hogy "csak úgy" mond olyanokat, amik biztatóan hathatnak, de csak mondjuk barátkozni akar, és szimplán kedves azzal, aki normális vele. De az is lehet, hogy az illető kezd ok nélkül reménykedni, én is jártam már így párszor korábban, amikor azt hittem, hogy egy-egy lánynak bejövök, de kiderült, hogy én értettem félre a viselkedését, és ő semmi "olyat" nem akart.
Amúgy az a legnagyobb probléma, hogy én sem tudom, mit is akarok. Nyilván most itt lehet egy komoly esély egy párkapcsolatra, viszont elég nagy a földrajzi távolság kettőnk között, és így ennek nem sok értelme lenne (szerintem). Másrészt meg ha tényleg érez valamit, az őszintén szólva "hízeleg" nekem, és jó érzés, hogy van, aki érdeklődik irántam, talán még vonzónak is talál. A kapcsolatáról nem tudok mit mondani, kb. egy hónapja ismeri a srácot, és nemrég jöttek össze, illetve nagyobbrészt még alakulóban van az egész. Szóval nem hinném, hogy annyira rosszul működne a kapcsolatuk, örül is annak, hogy van valakije, meg azt is írta, hogy mennyire boldog. Szóval bonyolult az egész. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!