Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit gondolhat/érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondolhat/érezhet ez a lány (részletek lent)?

Figyelt kérdés
Többször is említette már, hogy mennyi jó tulajdonságom van, és hogy lényegében véve a lányok örülnének egy ilyesmi srácnak (bár ezt így konkrétan nem írta le, de ez volt a lényege). Egyszer azt is mondta, hogy többek között ő is egy hozzám hasonló pasit szeretne magának. Viszont az a "bibi", hogy van barátja, vagy legalábbis komolyodik a dolog (a saját bevallása szerint). Az a furcsa, hogy mi elég súlyos dolgokat is megbeszéltünk a lánnyal, a "barátjával" meg még csak lényegében véve a legáltalánosabb dolgokat tudják egymásról. Ráadásul azt is említette, hogy ha arrafelé járok, akkor értesítsem, mert szeretne velem személyesen is beszélgetni. Nektek mi a véleményetek? Előre is köszi a válaszokat.

2012. nov. 6. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? szerintem lehetséges,hogy érez valamit,csak a távolság miatt félne belevágni esetleg. vagy a barátságotokat féltené.
2012. nov. 6. 21:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Feketegyémánt, ez sajnos nem ilyen egyszerű. Nem önszántából emelt falakat maga köré, hanem így alakult. Nekem elég sok mindent elmondott magáról, és volt oka annak, hogy gátlásos lett, és "elzárkózott". Nem tudom, a baráti körében beszélt-e valakinek a problémáiról, nekem azt írta, hogy majdnem elsírta magát, miközben írt, annyira nehéz volt erről beszélnie, nekem viszont elmondta, tehát nyilván megbízik bennem. És ez inkább valamiféle barátságra utal.

Általában szokott írni a "barátjáról", de tegnap azt írta, hogy nem tudja kiszámítani a jövőt, és hogy meddig lesznek együtt. Hozzátette, hogy milyen drága vagyok, és hogy nagyon várja, hogy élőben is megismerhessen. Vajon ez jelenthet valamit?

2012. nov. 7. 09:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze,jelent :) .Látja benned azt az embert,aki számára a FÉRFI.Talán csak arra vár,hogy tedd már meg Te az első lépést.Nekem is van netes barátom,nincsenek titkaim előtte,de mivel nem férfiként tekintek rá (inkább lelkitársként),eszemben sincs találkozni vele,nem 'drágázom',nem írok/mondok Neki olyat,ami picit is félreérthető,kacérkodó,reményt keltő...Ismered a leányzó lelkivilágát,félelmeit,ha kapcsolatban gondolkodsz,tudod a határokat,nyugodt szívvel vágj bele a hódításba,nyert ügyed lesz,csak ne rohand le,hogy le tudja zárni sürgetés nélkül a jelenlegi kapcsiját,ami nyilvánvaló,hogy nem működik túl jól...
2012. nov. 7. 19:26
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, a személyes találkozás és a fiúkra férfiként való tekintés mennyire függ össze. Mármint hogy pl. akkor is lehet találkozni a másikkal, ha a lány nem tekint rá férfiként (legalábbis gondolom), vagyis ezt szerintem mindenki máshogyan éli meg. Én is találkoztam olyan lánnyal, aki valószínűleg nem férfiként tekintett rám, inkább "csak" barátok voltunk.

Igazából ez a lány nem "drágázott", hanem azt írta, hogy kincset érek, de ez végül is nagyjából ugyanaz. Te nyilván másképpen gondolkodsz, mint sokan mások, mert nem akarsz "félreérthetően" viselkedni, de van olyan is, aki akár "tudat alatt" is ír/mond/tesz olyasmit, ami "félreérthető". Azaz nem biztos, hogy ez a lány tudja, hogy "félreérthető" is lehet az, amit ír, vagy lehet, hogy "csak úgy" mond olyanokat, amik biztatóan hathatnak, de csak mondjuk barátkozni akar, és szimplán kedves azzal, aki normális vele. De az is lehet, hogy az illető kezd ok nélkül reménykedni, én is jártam már így párszor korábban, amikor azt hittem, hogy egy-egy lánynak bejövök, de kiderült, hogy én értettem félre a viselkedését, és ő semmi "olyat" nem akart.

Amúgy az a legnagyobb probléma, hogy én sem tudom, mit is akarok. Nyilván most itt lehet egy komoly esély egy párkapcsolatra, viszont elég nagy a földrajzi távolság kettőnk között, és így ennek nem sok értelme lenne (szerintem). Másrészt meg ha tényleg érez valamit, az őszintén szólva "hízeleg" nekem, és jó érzés, hogy van, aki érdeklődik irántam, talán még vonzónak is talál. A kapcsolatáról nem tudok mit mondani, kb. egy hónapja ismeri a srácot, és nemrég jöttek össze, illetve nagyobbrészt még alakulóban van az egész. Szóval nem hinném, hogy annyira rosszul működne a kapcsolatuk, örül is annak, hogy van valakije, meg azt is írta, hogy mennyire boldog. Szóval bonyolult az egész. :S

2012. nov. 7. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Te is kíváncsi vagy az Ő személyes varázsára,meg Ő is a Tiédre.Ha taliztok,a többi majd alakul,ha nem,akkor marad6 minden a régi.Ő éli a maga életét,Te meg a Tiédet.
2012. nov. 7. 20:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva kicsit tartok is a személyes találkozástól. Egyrészt azért, mert ha túlságosan megtetszik nekem, és kezd bennem kialakulni valami, akkor sokkal nehezebb lesz döntenem a személyes varázs és a távolság között. Nem akarok hazudni, jobban örülnék egy olyan lánynak, aki közelebb van. Másrészt azért, mert találkoztam már "barátilag" olyan lánnyal, aki iránt én éreztem többet, de nem mondtam el neki, elvileg jól érezte magát, utána meg már alig beszéltünk. És hónapok óta töröm azon a fejem, hogy mit ronthattam el, ami miatt ennyire megváltozott a kettőnk viszonya. Valahol ott motoszkál bennem az, hogy biztosan én vagyok a hibás, hogy talán csalódást okoztam neki, vagy nem lett volna ellenére egy kis "udvarlás", de nem tettem, mert nem akartam elriasztani. Szóval kicsit félek egy újabb ilyen "erőpróbától", mert lehet, hogy ez is egy bizonyíték arra, hogy képtelen vagyok jól kezelni a hasonló helyzeteket.
2012. nov. 7. 20:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Te is eléggé hadilábon állsz önbizalom terén,jól vettem ki :)?Jaaahj,ne csináld már!Előre bemagyarázod,hogy miért nem,hát persze,hogy így nem jön össze :) .Az viszont tény,hogy a távolság nem tesz jót hosszú távon,de ez leküzdhető lehet.Az is tény,hogy egyszerűbb,élhetőbb a dolog,ha egy közeledben élő társat találsz...
2012. nov. 7. 21:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg az odajutással és hazajutással van a legnagyobb problémám. Amennyi időbe telik az odaút, annyi idő alatt kis túlzással majdnem az ország másik végébe is elérnék, annyira jó a közlekedés. Másrészt meg nyilván tartósabb egy olyan kapcsolat, ahol a két ember sűrűbben tud találkozni. Az "ottalvós" időszak már valószínűleg egyszerűbb lenne, de az ismerkedős része még nem annyira. Egy nap simán kellene ahhoz, hogy találkozzunk, és pár órát együtt töltsünk, de akkor is el kellene indulnom reggel, és estére érnék haza. Szerintem ha ebből lesz is valami, akkor talán egy egyszeri találkozás lesz, aztán meglátjuk, de lehet, hogy ő sem vágna bele egy ilyen kapcsolatba.
2012. nov. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!