Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt magas lányok-nők?
Csak úgy unalomból teszem fel a kérdést. Utcán nem sok magas lányt látok.
Ezen az oldalon rejtőzködnek ilyen egyedek? :)
Magas: Kb. 175-180-tól egészen a csillagos égig. :)
Én kb 184-5cm vagyok. 19F
Tapasztalatból beszéltem. De akinek óriás nő kell, akiben túlteng a tesztoszteron, hát csak rajta...
Majd megtudjátok hogy mivel jár az.
182 26/L :-)
Arányos testalkat.
Szerintem szándékosan mi "magas csajok" nem akarunk kitűnni a tömegből. Alapból észrevesznek :-( Majd jön a "jjaaaaaajj de magas vagy című ősi eposz" :-)Régen nagyon zavart, Jordan-nek, hosszú puskának, kettes létrának vagy (volt egy hosszú barna szőrös kabátom, ami akkoriban nagyon divat volt) Jetinek :-) pedig csak 39-40-es lábam van :-) Viszont ahogy betöltöttem a 19-et a dolgok megváltoztak...Nőiesebb alak, öltözködés, haj....Nem hallottam onnantól egy bántó vagy csúfolódó szót sem. Szeretem, hogy ilyen vagyok. Az emberi természetnek semmi köze a magassághoz.Nyugodt, kedves és vicces embernek tartanak, akit néha megkérnek, hogy vegyen le ezt-azt a polcról vagy a szekrény tetejéről :-)
183-4 cm vagyok, 21L
Szóval vagyunk :D, bár az igaz, hogy én is ritkán látok magas lányt, magas fiút meg mégritkábban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!