Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vélekedtek, egy kapcsolatban mindig van domináns fél, aki kvázi "uralja" a másikat?
Ha lehet, írjatok saját tapasztalatokat is. :)
Köszönöm.
Hááát, szerintem ritka az, ahol teljesen egyenlően oszlanak el az erőviszonyok. Olyan van a környezetemben, ahol, mint egy mérleg, billeg a dolog, hol egyikük, hol másikuk "dominánsabb" (gondolok itt a döntésekre, pl.).
Sajnos én nagyon erős személyiség vagyok, az eddigi párjaimat mindig sikerült elnyomnom, pedig nagyon nem szeretném...
24N
Tartsd be a tesókódexet, Marshall.
Barney Stinson
Nem. Sőt, jó esetben soha.
Én jóval dominánsabb vagyok a barátomnál (szexben is), de nem nyomom el. Nem is tudnám vele megtenni. :)
Egyszerűen engem lehetetlenség irányítani, de megkérni meg lehet dolgokra. Épp ezt szereti bennem.
Összességében "egyenlőek" vagyunk, az, hogy én irányítok mindkettőnknek megfelel.
Azt mondja, valószínűleg épp ezért vagyok megértőbb, kevésbé kritikus, mint sok nő, aki a férfitől várja el ezt (aztán mindenbe beleköt).
De általános szabály nincs erre.
Sokféle dominancia van, létezik kellemes, nem leuraló jellegű is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!