Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ismerkedni, sajnos eddig sikertelenül. Viszont kitaláltam egy módszert, ami beválhat. Szerintetek érdmes kipróbálni?
A helyzet, hogy egy 17 éves srác vagyok. Nem nagyon megy az ismerkedés, viszont szeretnék egy barátnőt.
Azt találtam ki, hogy mi lenne, ha egyik nap "beitaloznék" mielőtt suliba megyek? Kicsit feloldódnának a gátlásaim és ki tudja, még szólni is mernék a csajokhoz, talán tudnék velü ismerkedni, stb. Nem úgy értem, hogy bebaszok, mint állat, csak pont úgy, hogy jól érezzem magam és veszítsek a feszültésgemből, szorongásomból. Szerintetek?
Ígyálcsak persze! De annál amit gondoltál, egy kicsit jóval többet! Úgy még lazább leszel. Hidd el, jó leszel! Hajrá!!
De egyet gondolj meg! Az ilyen tetves tuningok kimennek egyszer, és lesz olyan,amikor magadat kell adnod a nő felé, akkor ujra stresszes, merev beszédképtelenné válsz, és ha nem a részegséged miatt, akkor a lelki hiányosságaid miatt fogod majd akkor bebukni. Ígyis úgyis vert helyzetű vagy! Te is egy vagy azok közül az uriemberek közül ,akik lófaszt nem értenek a nőkhöz, a pö csöd szeretne játszani, de nagyon nem megy neked. Tudom, vannak sokan ezzel így, én se értek a nőkhöz, tetű egy érzés. De hidd el ,nem kell ez az egész neked. Majd rájössz egyszer, hogy nem érdemes ilyen párkapcsolat dolgokon görcsölni, ha sokáig, túl sokáig tétovázol.
Ne igyál mert mindenki látja! Inkább próbálj meg odamenni a lányokhoz: nekem is sokáig tartott... de megéri!
Azt szeretik ha odamennek hozzájuk mert fontosnak érzik magukat. Nekem az a taktika vált be hogy: Ahányszor odamentem egy lányhoz azt képzeltem hogy egy értelmi fogyatékossal beszélek, és így valahogy sokkal jobban ment.
Szerintem csináld meg :D
Volt egyszer lyukasóránk, és akkor 3-sn elmentek kocsmázni. Az egyikük értelmesebb volt... elment haza. De ketten visszajöttek full bebaszva :D Ku.rvanagy poén volt :D Jó volt az a nap :D
Én annak idején kipróbáltam. Előtte soha nem ittam alkoholt. Az első óra földrajz volt. A tanárnő arcára emlékszem. Állítólag elkezdtem valami zavaros verset szavalni neki, majd hátat fordítottam és a tábla melletti sarokba pisiltem. Volt belőle egy fegyelmim és amíg le nem érettségiztünk, "pisilősnek" neveztek a többiek. Még a legmorcosabb tanár is röhögött amikor meglátott. Érettségin az angoltanár nevetőgörcsöt kapott a szóbelim alatt.
Úgyhogy nem ajánlom, mert iszonyú kellemetlen éveid lesznek és pont ellenkező hatást fogsz elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!