Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden és tömören leírni! Szerelmemmel egy ideje együtt vagyunk, mindig felelősség teljesen éltük szexuális életünket. Mindig védekeztünk és tényleg okosan állunk hozzá az ilyenhez. Még is történt egy kis baki, hogy az óvszer a hüvelyemben maradt. 17 éves múltam, így a szüleimmel le is ültünk megbeszélni, hogy ez történt véletlen és fennt áll a terhesség veszélye. Mindenben mellettem állnak és segítenek (persze egyértelműen közös megegyezés alapján, semmiképpen nem tartanám meg). Anyum szerint nem leszek az és kicsi az esélye. Én bennem pedig annyira erős érzés van, hogy kialakult bennem a kis csöppség. Egyébként is nagyon családcentrikus vagyok és egy anyának születtem! :) És olyan érzés van bennem, hogy még ha arra a pár hétre is enyém lehetne boldog lennék.Ez normális???? 10 nap múlva esedékes a menstruációm, most azt várjuk. Pont peteérésemkor történt az aktus. Tényleg ekkora esélye lehet, mint ahogy én érzem? Tapasztalt anyukák vagy kismamák válaszát várom elsősorban! :)2012. nov. 5. 21:35
1/3 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet,ne várakozzál.
2/3 anonim válasza:
Nem lenne sok értelme mensi előtte tesztelni,mivel elég kicsi az esélye hogy kimutatja a biztos eredményt!
Várd meg a mensi napját,és reggel első pisiből tesztelj! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben!:)
2012. nov. 6. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!