Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti szeretitek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek azt hogyha a lány kezdeményez nektek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos azt látom manapság ha mi nem kezdeményezünk akkor semmi nem lessz. A nagydumás bunókon kívül( azok meg kellenek a fenének) a többi srác egyszerűen alkalmatlan a kommunikációra...
2012. nov. 5. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez így van. MErt a nagydumás bunkók azok akiknek nem számít,ha sérül az önbecsülésük azáltal ha el lesznek hajtva a fenébe. A normálisabbjának meg igenis számít. Neked te lány, jólesne, ha elküldene valaki a fenébe, mert te kedvesen ismerkedni szeretnél? Nem. Azt gondolnád, hogy egy selejt vagy, aki nem alkalmas arra ,hogy szeressék. Közben meg lehet hogy nem is igaz! Csak aki elhajtotta, annak épp rossz napja volt, vagy máson jár a feje, de bele se gondol,hogy másban milyen lelki törést okozhat! Nem, én nem vagyok ebben a helyzetben, engem még nem utasított el soha senki! Bibbbii, miért? Mert kerülök mindnekit direkt. Hogy ne is történhessen meg még véletlenül sem ilyen tragédia. Lefingom az egészet. Inkább fizetek a szexért. Majd ha akar valaki valamit, majd jön aztán szól. Addig meg hagyom a fenébe. Egyébként arra ne várjatok, hogy jó nők leszólítanak akárkit is, mert mint azt már írtam egy másik topicban ,ők jól el vannak látva fasszal, nekik nem áll érdekükben pitizni! Ezzel számoljatok srácok. Ne higgyétek,hogy azért nincs jel, mert ti vagytok a rosszak!
2012. nov. 5. 16:12
 13/15 A kérdező kommentje:
hát nekem se esne jól.de én se ilyen nagydumás bunkót szemeltem ki magamnak..ha jól ismerem:Djó neked hogy te csak így teszel rá..!nekem ez nem menne!meg vkinek lépni kell ha ő nem akkor majd én..talán..:D
2012. nov. 5. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es én a helydbe nem dicsekednék el vele hogy k@rvázok mert rendes csajjal kezdeni se merek (hagyjuk a nem érdemes dumát, túl sokat szívtál és sz összeset elkönyvelted egyfélének, nem hibáztatlak valószínűleg én is ezt tenném)

Egyébként mint csajt mindíg megnéztek és ált jó nőnek tartanak, mégis valahogy mindíg határozott de udvarias választ adtam mindenkinek. Te halálra sajnálod szegény fiúkat de a, "megdugnálak állva" ill "jól kinyalnálak" nekem egy ismeretlentől kicsit sok ezekre értem a nagydumás bunkó kifejezést nem a normál srácokra. Te meg csak várdd tovább hogy a szádba repüljön a sült galamb...

2012. nov. 5. 17:25
 15/15 anonim válasza:
persze hoggy jó ha a lány próbàlkozik csak nem minden fiuval hanem csak egyel!!!!
2012. nov. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!