Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel más is ìgy van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel más is ìgy van, vagy csak én?

Figyelt kérdés
Egyre jobban idegesìt, hogy az idiòta tinir*ibancok miatt szinte az összes lány ku*rvának van beskatujázva. Megalázónak érzem azt, hogy én mint normális koromhoz megfelelően viselkedő, és nem kiéllt lány is meg van alázva ilyen téren. Ezzel más is ìgy van??? 15/L

2012. nov. 4. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de szerintem se normális ez. 15/F
2012. nov. 4. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, majd ha idősebb leszel sok mindent meg fogsz érteni. Gyakorlatilag amit 15 évesen tudtam a nőkről, párkapcsolatokról, emberekről, viselkedésről, arról mostanra mind beigazolódott, hogy fals kép volt. Pedig még mindig csak 25 vagyok. Hidd el, mikor kicsit idősebb leszel, sok mindennek érteni fogod, hogy mi az oka, mi miért van/volt úgy, ahogy. Mindennek oka van ebben a világban, ami persze sokszor bonyolult, és összetett, így elsőre nem könnyű rájönni, átlátni a dolgok logikáját. Ezen ne idegesítsd magad, kitartást! Az a lényeg, hogy te tudd (vagy tudni véld) az igazat magaddal kapcsolatban.
2012. nov. 5. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:

abban egyet értek, hogy ha csak összefogod a hajad, semmi smink, és egy pulcsiban észre se vesznek, ha meg kicsit kifested magad és cicanaciba vagy leribiznek, de hidd el, az aki szeret, az melegítöbe is szeret, nem csak miniszoknyában :)

15/l

2012. nov. 5. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as! Hozzám jössz? *-*
2012. nov. 5. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
aha, pont kérdezni akartam :p
2012. nov. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!