Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ennyire elítélni a tanár-diák kapcsolatokat?
10: Szerintem ez egy elég bigott megszólalás volt. Én is ember vagyok, nőként is látom a nálam kevéssel fiatalabb hallgatókat, de ettől még betartom a kötelességeimet. Nem próbálkozom be náluk, de azért ha egy kb. 1 méterre előttem álló csajnak a válláról lecsúszott pólóból csak 3 centi híján nincs kint a mellbimbója, és a ruházata amúgy nem indokolná ezt a vetkőzősdit (egészen friss élmény, és fűtés ide vagy oda, mégis csak november van!), akkor fejben nehéz megmaradni a bájosan naiv, nemes lelkű és ártatlan tanár-diák viszony alapvonalánál. Pontosan tudom azt is, hogy kb. minden csoportban van 1-1 olyan hallgató, aki kimondottan szeret flörtölni a férfi oktatóval. Első évemben, amikor még ennél is kisebb volt a korkülönbség köztem és hallgatók közt, szabályosan randizni hívott egy csaj, persze, nem álltam kötélnek.
Tehát nem érdemes papolni a perverz tanárokról. Egy kellően frigid oktató azt is mondhatná, hogy nem flörtölni megy az egyetemre. Túlzás ez is, meg az is, amit írtál. Be kell látni, hogy az egyetemre is emberek járnak. Vannak keretek, amiket be kell tartani, annak érdekében, hogy az oktatás eredményes, az értékelés pedig pártatlan legyen, de ettől még emberek vannak a tanárok és a diákok oldalán is.
En szemely szerint nem itelem el,mert alapbol nem szoktam masok maganugyeivel foglalkozni.De sajnos a legtobb ember szeret masokrol pletykalni,a tobbiek eleten csamcsogni,felhaborodni.Raadasul a tarsadalom egy resze nagyon rosszindulatu es rogton jonnek az ilyen beszolasok,hogy ,,persze,ezert kapott jo jegyet" meg ,,na,itt az a perverz tanar,aki a diakjait fuzi".Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni,legjobb nem torodni vele,egyszer majd raunnak a temara.
19 voltam,mikor osszejottem az akkor 33 eves parommal.Bar nem tanar,rengeteg negativ kritikat kaptam,jott a ,,csak arra kellesz" szoveg.Szerencsere a csaladom es a barataim mellettem alltak.Ennek mar 6 eve,azota lediplomaztam,osszehazasodtunk es aprilisra varjuk az elso babankat.Szoval en hiszek benne,hogy nem minden 30-as ferfi hasznalja ki a nala joval fiatalabb lanyokat :-) Sok boldogsagot a baratnodeknek,es nagyon szerencses lany,amiert igy tamogatod ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!