Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is volt már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már úgy, hogy mikor azt érzitek, hogy végre megtaláltátok azt aki kell nektek a dolgok sosem úgy alakultak, hogy sikerüljön a dolog?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve:( De nem csak partner szempontból, hanem az egész életem kezd széthullni:(

Azt érzem kevés vagyok már ehhez az egészhez:( Nem bírom elérni a céljaimat...

Teljesen egyedül érzem magam:( Az utóbbi 1-2 hónapban összesen két olyan srácot találtam, aki úgymond illet hozzám, de az egyiknek csaja van a másiknak meg nem kellek:(

Azt érzem, hogy csapdában vagyok:( Kellene valaki hogy kitörjek belőle, de ahhoz hogy legyen valakim előbb ki kellene jönnöm:(

Szóval teljesen kilátástalan az egész ügy:(

Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni?:( Hogyan próbáltok meg lelket önteni magatokba és újra felállni?:(

2012. nov. 4. 02:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most olvasom, hogy egyetemista is vagy. Én már elvégeztem. Nem könnyű. VAnnak kudarcok. Manapság tervszerűen vágják ki a diákokat, az aljadék rendszer erről szól, ebből a sok UV-ből van a sok pénz. Én két és fél évvel végeztem tovább az egyetemet, mint ameddig alapból tartana, és mégis van diplomám, igaz kettes, de van. Jah, egy jó tanács, csak akkor végezd el az egyetemet, ha tudod, hogy van kapcsolatod az elhelyezkedésben, különben kár a gőzért, érdemes időben kiszállni. VAgy nappali 5 ös eredmény, vagy protekció. Ez a kettő út. HA egyik sincs, akkor csak vesztegeted az idődet. Hidd el. Ma ilyen világot élünk.

Keress egy olyan pályát, szakmát, amire van kereslet a munkaadóknál, ha nem megy az egyetem. Lehet ,hogy jobban jársz, vagy kimész külföldre, kiköltözöl az országhatárhoz, átjársz a szomszédba dolgozni ,aztán idehaza költöd el a pénzedet, úgy is jól meglehet élni. Kint többet lehet megkeresni, ha itthon költöd el.

Ha meg van protekciód elhelyezkedéshez, akkor végezd az egyetemet úgy,hogy csak szóbelire kell tanulni, írásbeliket puskázd, meg tanulj rövidített jegyzetekből, kérdezd körbe a társakat, kinek van ilyen, mert a tankönyvek csak szivacsagyú IQ -zseniknek lettek kitalálva. TAnulni egyedül szóbelire volt érdemes.

Keresned kell a további lehetőségeket, illetve el kell gondolkodnod magadban, hogy mit rontottál el eddig, és mit tegyél másképp. AZ egészben a lényeg, hogy légy gátlástalan! Azoknak áll a világ! CSak azok lesznek boldogak. A bárányok meg sírnak.

2012. nov. 4. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!