Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak nagy lába van?
Taszító, vagy van, akinek bejön?
Figyelt kérdés
Szóval akit 4-essel kezdődő számozással vert meg a sors...
Ja, és nem a cipővásárlási nyűgökre gondolok, hanem kimondottan esztétikai alapon nézve a dolgot!!
Szia, Angelina Jolie szerinted ronda vagy taszító? No, hát nézd meg egyszer, mekkora lába van, akad róla pár kép a neten. És csak 173 centi!
2009. aug. 14. 08:03
12/21 anonim válasza:
Hát az a nő sem az arányairól híres hehe..Angelina Jolie teste taszító,az arca viszont nagyon szép.Kifejezetten ronda lábfeje és kézfeje van annak is.Ráadásul fehér,mint a tankönyvlapok,és még eres is.Annak a nőnek is csónak cipői vannak heheh.Angie nem a 40es pacskerei miatt szexbomba az fix. 28/F
2009. aug. 14. 10:45
13/21 anonim válasza:
Angelina Jolie-hoz visszatérve..ha a kérdezőnek is vannak dollármilliói,akkor sok pasinak bejön majd a nagy láb.
2009. aug. 14. 10:47
14/21 anonim válasza:
...egész pontosan kifejezetten szép kéz- és lábfeje van. Hát nagynak épp nagy, van az a pacsker 42-es is, meg az alakja sem csúcsszuper, de azért szeretjük.
2009. aug. 14. 10:50
15/21 anonim válasza:
170 centi vagyok, fiatalabb koromban 39-40-es lábam volt, mostmár 20 éves vagyok, és 38as cipőt hordok...:D Nem tudom, hogy a lábam ment-e össze, vagy a cipőméretek változtak, de ez érdekes. o_O :D Amúgy szeretnék aranyos kis 36-os lábat, de ha ezt kaptam, akkor ezzel kell élni. :]
2009. aug. 27. 18:52
16/21 anonim válasza:
Hát nem túl vonzó, de egyébként nekem szinte teljesen mind1 hogy a lánynak hányas lába van.
2009. aug. 27. 19:00
17/21 anonim válasza:
hat en 160 centi vagyok es 40-es labam van engem is zavar ja es angelina meg az arca sem tetszik olyan csontos meg aztan kicsi szemu nagy szaju kicsi seggu nagy labu
olyan osszevissza szerintem scarlett vagy hillary duff sokkal de sokkal szebb
bar nem tom nekik milyen labuk van :D
tudtad hogy a csaladbol egyedul nekem van 40-es labam a lanyok es a nok kozul anyukamnak 39 a tesomnak 36 az uncsimn ak 35 a masik uncsimnak 35 a keresztmamamnak 36-37
a nagymamamnak 36-37 a masik uncsimnak 35-35 es csak nekem kezdodik 4-essel en is szeretnek 36-os apro labat de ha ezzekkel a nagy tappancsokkkal aldott meg a Mindenhato ..:P akkor azt kell elfogadjam ...soot neha meg buszke is vagyok mert nekem van a leg*nagyobb labam es maris orulok mert valamibe "leg*..." vagyok:P
2009. aug. 28. 08:31
18/21 anonim válasza:
szerintem nagyonmind1 mekkora a lába
2009. aug. 28. 22:16
19/21 anonim válasza:
08-28 08:31: így, hogy kis szem, nagy száj, kis segg, nagy láb, ennyi centi comb, annyi milliméter vádli, nők szokták egymást árgus szemekkel méricskélni, a férfiakat az ilyesfajta analízis hidegen hagyja. Van egy nőnek szexuális kisugárzáa vagy nincs? Márpedig AJ-nak akkora van, hogy majd kigyullad a filmvászon, hiába bizbaszoltok centimétereken ide-oda. De hogy ON is legyek: a kétségkívül méretes tappancsa pedig valójában igen formás, keskeny, hosszú, szép szabályos ujjakkal, lehet elég fotót találni róla, valahogy nem szokta rejtegetni (nem is értem).
2009. aug. 31. 07:07
20/21 anonim válasza:
35ös láb egy felnőtt nőn taszító már megbocsáss. GYEREKméret!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!