Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak nagy lába van? Taszító, vagy van, akinek bejön?

Figyelt kérdés

Szóval akit 4-essel kezdődő számozással vert meg a sors...

Ja, és nem a cipővásárlási nyűgökre gondolok, hanem kimondottan esztétikai alapon nézve a dolgot!!

2009. aug. 12. 00:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem gondolok róla.Azthiszema lábméret lenne a legutólsó dolog egy lányon ami érdekelne.Persze ha nem 5össel kezdődik.De szerintem lábméret szinte senkitsem érdekel.
2009. aug. 12. 00:46
 2/21 anonim ***** válasza:
engem nem a lábmérte érdekel :D inkább a puncikája vagy a mellmérete :D
2009. aug. 12. 00:48
 3/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, ha nem feltűnően nagy. Volt egy ismerősünk kb 150 centivel és 43as lábbal. na az gázul nézett ki.

De mondjuk barátnőmnek 41es és ő meg 168-170cm, egyáltalán nem néz ki nagynak a lába.

2009. aug. 12. 00:59
 4/21 anonim ***** válasza:

nekem 41-es lábam van :D igaz vagyok hozzá 177 centi magas :D de azért vannak vele gondjaim a cipőknél. viszont még sosem kaptam rá megjegyzést a fiúktól, hogy "hú,mekkora lábad van neked meg" :D szerintem ez max csak azt érdekli aki lábfetisiszta :D azok közül is csak azt, aki már nagyon bigottan űzi és csak a szép kis Hamupipőke lábakat hajlandó nyalogatni :D de a fiúk 99%-át szerintem hidegen hagyja.

20/L

2009. aug. 12. 00:59
 5/21 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek is ilyen nagy lába van, a magassága pedig teljesen átlagos.

Eléggé sokat problémázik azon, mekkora a lába és hogy őt ez zavarja, de én egyszerűen nem értem, mi a baj ezzel, nekem sose tűnt nagynak a lába, nem értem mitől lenne ez visszataszító.

2009. aug. 12. 01:10
 6/21 anonim ***** válasza:

172 centi vagyok,40es láb böven jo hozzá...

mostohafaterom szokott viccelődni azzal,hogy hova legyen kisebb,eldőlnék:D

2009. aug. 12. 07:21
 7/21 anonim ***** válasza:

Heidi Klum-nak 41-es lába van...

sztem gondold tovább...

soha senki nem mondta, te milyen gáz már...

ááá...

2009. aug. 12. 10:51
 8/21 anonim ***** válasza:
25%

Hááát jónak nem jó,de ha szeret valaki,nyilván elfogadja.De egy nőnek azért gáz egy 4-essel kezdődő pacsker már nem azért...170 centi meg egyáltalán nem magas..átlag méret.. egy 40es láb meg egyáltalán nem átlag méret.Hol vannak az arányok?Ha már esztétikai központú a kérdés...

És ahogy egyik kommentelő írta,igenis hogy nincs szebb egy szép kis "hamupipőke" lábfejnél.Nyugtatgathatjuk magunkat,hogy az ilyen láb csak a fetisisztáknak jön be, de a tények tények maradnak.Vajon miért 4-essel kezdődnek a férfi méretű cipők általában??Azért mert egy női láb legyen nőies,egy férfi láb meg legyen férfias.

Na a véleményemet kérdezték,elmondtam.

Egy szerelmes pasi viszont elviseli a 40es csattogókat.

2009. aug. 12. 11:19
 9/21 anonim ***** válasza:

11:19-es, csak az a baj, hogy senki sem tehet róla, hogy mekkora láb nőtt neki. Akinek nem hamupipőke lábuk van, akkor azok vágjanak le belőle, mint Hamupipőke mostohatestvérei?

Szóval hiába tartják cikinek vagy csúnyának egyes pasik a nagy(obb) lábat, nem lehet vele mit kezdeni. Akinek barátnő kell, annak tök mindegy, akinek meg kirakatnak kell a lány... hár arról meg ennyit. 21/l

2009. aug. 12. 14:22
 10/21 anonim ***** válasza:
25%

Előző válaszolónak :

A kérdés úgy kezdődött : "Mi a véleményetek... "

Tehát : nem fogom azt írni,hogy milyen szép az ilyen láb,csak azért mert ezt akarjátok hallani,vagy megerősítésre vártok,hogy ugyan,jó az ugy is..ronda az olyan láb és kész. EZ van. Ezzel kell együttélni,nem kell levágni.Sok csúnya lány van,akiknek van barátjuk,mert ők szépnek látják,elfogadják,szeretik őket,de ettől még a csúnya csúnya marad,mert a barátja szépnek látja.Ez csak egy párhuzam volt.Ha pedig valaki azt akarja,hogy azt irják,amit hallani akar,nem pedig mások véleményét,akkor ezzel saját magát csapja be és feleslegesen írkál ki kérdéseket.

2009. aug. 12. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!