Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác a buszmegállóban, akit reggelente látok, és nagyon bejön nekem. Szerintetek hogy adjam tudatára vagy mutassam ki, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 23:50
11/19 A kérdező kommentje:
én 17 vagyok,ő olyan 18-19 lehet
2012. nov. 3. 23:58
12/19 anonim válasza:
Én pl. nem akartam ismerkedni a hölgyel. Egyszerűen csak megkérdeztem, hogy a mellette lévő ülés szabad e ? Azt mondta igen. Erre én olyan bénán léptem be az ülések közé, hogy ráléptem a lábára. Mondom neki - bocsánat mire ő - nem történt semmi. Semmi? mondom 120 kg vagyok gyerünk az intenzívre. Azt összevigyorogtunk mint a vadalma. Persze ekkor éppen belefékezett a busz én meg még nem helyezkedtem el, éppen olyan félig állok félig ülök pozícióban voltam . És hogy minden szarul sikerüljön - persze kanyarodás közben. Miután feltápászkodtam róla és ő a haját igazgatta - mondom neki - túléltük ezt is, mi jöhet még ? Megnyugtatott volt már rosszabb utitársa is és mivel még mindig a hajával bibelődött a következő fékezésnél előre lendült a felsőteste és majdnem lefejelte az előtte lévő ülés fogantyúját de nem érhette el, mert én reflexből elkaptam az ő ülésének a felső fogantyúját a hosszú hajával együtt. Ezért visszarándult a feje. Na ez volt az a pillanat amikor azt mondtam neki. Ne mozogjunk csak beszélgessünk. És úgy is lett.
14/19 anonim válasza:
előző vagyok és a kérdezőnek szólt a kérdés.
15/19 anonim válasza:
vigyorogj a fejébe és bámuld oszt hátha ... xD
lehet én vagyok az xD
16/19 A kérdező kommentje:
nem nyíregyi vagyok,budapesti :)
2012. nov. 4. 21:13
18/19 A kérdező kommentje:
nem :D
2012. nov. 6. 16:37
19/19 anonim válasza:
milyen szinű a hajad és milyen magas vagy?:D(ezzekkel azért még nem árulod el magad;)csak kivancsisagbol:$ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!