Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet miért csinál egy lányka?
Találkoztam egy lánnyal. Fűztem, és le sem szart. Utána voltunk szórakozni, és találkoztunk újra, beszéltünk pár szót. Aztán később nézegettek a barátnőivel. Másnapra pedig, már nem 1-2 szavas válaszokban válaszolt, és van hogy ő ír rám először. Előtte azt mondta hogy túl idős vagyok, meg nem jövök be neki.
Valahogy nem értem most itt mi történt.
Az enyém is rendben van, de tényleg, nem felhúzom én az agyam, csak elkezd rajta kattogni és mivel kitölti a gondolataim egy részét, máris foglalkoztam vele.
Ez sajnos olyan, hogy általában az kell, ami nem lehet a tiéd és megpróbálod elérni. Aki nagyon jó, annak sikerül, aki nem, annak nem. Mindössze ez szüli ezt. Csak ennek az a hátulütője, hogy teszem azt az illető nő odamegy, megszerzi magának a pasit, aki ezzel elérte a célját, a nőnek ettől még ugyanúgy nem fog kelleni a srác, csak addig kellett, ameddig nem lehetett az övé.
Mostmár engem sem érdekel az ilyesmi, amióta van párom, azóta boldog vagyok és kiegyensúlyozott, de egyébként én is ilyen vadász típus voltam.
És baromi sikeres is, bár fogalmam sincs miért, sosem voltam egy húdejónő, csak mindig is profi voltam a kommunikációba, és az volt a legjobb, amikor rájöttem, hogy ezt hogy lehet átültetni ide :D
És győztem is :))
De már amúgy is kiöregedtem volna belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!