Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják rám a fiúk, hogy kövér vagyok? Szerintem nem vagyok az.
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 17:01
11/20 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam már és azt írják ideális és hogy tartsam meg a mostani súlyom.
2012. nov. 3. 17:10
12/20 anonim válasza:
Akkor minek írsz ide? Kép nélkül nem tudjuk megmondani, még a súlyodat/magasságodat sem írod le. Mi is a problémád?!
13/20 anonim válasza:
A testtömegindex alapján jó a súlyod, akkor nem vagy kövér. Bár az se egy százszázalékos valami. De ha te ideálisnak érzed így magad, s ez alapján is az vagy, akkor ne is foglalkozz másokkal. Inkább csak önbizalom hiányos vagy és ezt meglátva próbálnak támadni.
14/20 anonim válasza:
az a baj, hogy az a testtömeg index egy szar :D
nekem 66-88ig 'normálisnak' mondja a súlyom... és azért egészen máshogy néznék ki 66 meg 88 kilósan... :D
15/20 ASOT válasza:
háát pedig az ideális testsúly az 51-57 kg nál ugrál le föl.
te milyen magas vagy és hány kg?
16/20 anonim válasza:
A BMI csak egy nagyon közelítő érték, és sportolókra már nem érvényes a zsír és az izom fajsúlya közti különbség miatt. Amúgy ez a magasságból és súlyból megmondom az alkatod eleve egy halva született ötlet, csak hát ez dívik éppen. Talán leszoknak róla. Alkalmam volt pár fogyókúrába kezdő személy adatait megtudni nemrég, és csak néztem, hogy 80-90 kilósak úgy, hogy marhára nem néznek ki annyinak.
17/20 anonim válasza:
Pff, az még rendben is van, hogy kép nincs, de hogy két nyamvadt számot se tudj leírni...Ezek alapján hogyan mondjunk bármilyen véleményt?
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, és bocsánat hogy nem írtam, de nem voltam itthon...
162 cm és 55 kg.
2012. nov. 4. 00:18
20/20 anonim válasza:
Hát sokk mindentol fug sportolo vagy es izom veget van. akkor meg vekonynak mondhato ha nem vagy ha nem vagy akkor se mondanam igaz hogy azert lene rajtad mit fogni de az nem baj sot jo csak tobb ne legy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!