Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán viszonzott szerelem? Vagy csak a lelket nyomorítja meg?
Ritka az, hogy úgy jönnek össze, hogy mindketten szerelmesek és egymással képzelik el az életüket. Ha meg nem így van, csak összejönnek akkor meg úgyis szétmennek.
Egy életre szeretnék társat választani. Ha meg is találom, nem biztos, hogy a másik is ezt érzi. :(
Onnantól meg esélyem nincs még egyszer olyat találni akit legalább annyira tudnék szeretni. Mert ha lenne akkor annyiból tök mindegy kivel lennék, lemaradnék az összes többi lehetőségről aki ugyanolyan jó lenne és csak azért lennék mással mert neki nem kellek és másnak meg igen? Az milyen már...
Létezik ilyen.
De nem kell rögtön egész életre gondolni.Az majd egy komoly kapcsolatból alakul.Az elején nem lehet eldönteni,hogy ő kitart melletted életed végéig
Azért valljuk be ahhoz,hogy valakivel leéld az életed a szerelem kevés.Az idő múlásával gyengül később kötődéssé alakul.
Nem kell itt a fiúkat szidni hibáztatni...
Ehhez nem tini szerelem kell.Ami csak fellángolás szinten van.Hanem erős kapcsolat férfi és nő között
De van akinek az élete párja!
Én szeretek egy lányt őt eltudnám képzelni társam ként az egész életre.Talán ő is.
Csak elváltak útjaink...
Fel kell ismerni ki az igazi.Nem kell feladni
Kérdező 6. válaszával nagyon egyet értek!
No és attól, hogy az egyik már szereti a másikat, de a másik még nem olyan szinten, az meg változhat, így végeredményben viszonzott lesz. Nekem még nem volt olyan, hogy én is ő is tök szerelmesen jövünk össze, hanem szépen alakul bennem. De az erős szeretet megvan csak még az a plusz kell...
De eddig sose volt viszonozva egyszer sem a szerelmem amikor én voltam nagyon oda valakiért. De végülis nem is lett volna azokkal az igazi, mert amúgy nem is passzoltunk volna egymáshoz, csak amíg köd volt nem tűnt fel ez az aprócska tényező. Ezért nem bánom. Szép volt, jó volt, fájt is de elmúlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!