Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kék és a zöld szemű pasik léteznek, , csak, , a legtöbb fiatalabb lányok számára?
Ezt írta egy csaj. Sokan helyeselték.
unalmas bamba nézés nem fog meg...úgy,ahogy a barna szem sem. A barna egy unalmas szín, minden pasinak olyan van. Pfújj.
Ez nagyon gáz. :D
Én azt figyeltem meg, hogy nekem nagyon bejönnek a barna szemű, fekete hajú fiúk. Vagy barna szem, haj és kicsit kreolabb, barnább bőr.
Mellesleg rühhellem a kékszemű, szőke hajú srácokat.
Ennyit erről!
Ne vegyél kontaklencsét, mert... ilyeneknek akarsz te megfelelni? :/
14
Érdekes mód én itt gyk-n olyan 60%-ban azt látom, hogy a barna szeműek jönnek be a lányoknak...
20f és kék szem
Én imádom a szép mélybarna szemet. Sőt csak ilyen pasikkal kezdek. A barna árnyalatból is van persze unalmas, csakúgy mint a kékből és a zöldből is, de nyilván azok is lehetnek szépek. A barna szemhez pedig valami állati szép barna v fekete haj kell és borosta.... :)
L 22
Érdekes én inkább azt látom, hogy a sötét hajú, barna szeműek kellenek leginkább a lányoknak.
Én zöldeskék szemű vagyok és ilyen rezesbarna hajú mégsem tolonganak nálam sorba a lányok, azért cselekedni kell nem álmodozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!