Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kék és a zöld szemű pasik léteznek, , csak, , a legtöbb fiatalabb lányok számára?
Ezt írta egy csaj. Sokan helyeselték.
unalmas bamba nézés nem fog meg...úgy,ahogy a barna szem sem. A barna egy unalmas szín, minden pasinak olyan van. Pfújj.
Én 19 vagyok, és tényleg, nagyon szép a kék szem, mert nem átlagos. Ráadásul a kék szem mindenkinek jól áll. Ettől függetlenül sosem mondanék olyat egy pasinak, hogy nem tetszik, azért mert barna a szeme. Sőt, a páromnak barna, sőt, abból is - az ilyen lányok szemszögéből - seszínű. Na és? Szeretem, és a szemei is szépek.
Ne törődj az ilyenekkel. Barna a szemed és kész. Előbb utóbb lesz majd egy NŐ, akinek a te szemed lesz a legszebb, akármilyen is. Ez az egyik, ami megkülönböztethet egy lányt egy nőtől.. :)
Nem maga a szem a fontos, hanem az egész arc összképe, legalábbis nekem.
Ha hiszed ha nem fiatal lány létemre nem a justin bieber, zac efron és páva féle fiúk jönnek be.. :D
Nekem a barna szem barna/fekete hajjal a legvonzóbb egy pasin! :-) Ha gondolod, írj privátot!:-)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!