Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Hónapfordulónk alkalmából(mert ezt is megszoktuk ünnepelni némileg)tartunk egy kis piknikezős délutánt egy elhagyatott nyugis helyen.De gondoltam hogy ne legyen olyan hagyományos ,készítettem a barátomnak egy "kincsestérképet".A különböző piknik kellékek a környéken lévő kedvenc helyeinken lesznek elrejtve,amikhez valami közös jó emlékünk fűződik, és meg kell találnia ,az utolsó állomáson ( a "nyugis helyen" pedig én várom majd.És ha időben odaér még egy kis extrát is kapna :P. Szerintetek jó ötlet?Kicsit gyerekes de pont ez a lényege.Ő 23/F.A válaszokat előre is köszi!2009. aug. 11. 16:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem tök jó...!!!!Biztosan fog neki örülni!!!
2/7 anonim válasza:
szerintem is nagyon jó ötlet, kreatív!
3/7 anonim válasza:
Nagyon kedves és ötletes! Csak jól sikerülhet:)
4/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik! Jó szórakozást és boldog hónapfordulót! :)
5/7 anonim válasza:
SZTEMIS JÓ ÖTLET, NEMKELL MINDIG TARTANI MAGADAT A KORODHOZ. (bocs a capsért:D) így érdekes, és izgalmas, és nem sablonos
6/7 anonim válasza:
az ötlet jó...de szerintem menny vele és ne végén várd...sztem jobb ha együtt élitek ezt végig...ahogy eljuttok a helyszínre akár kéz a kézben...a végén meg úgyis megkaphatja a magáét...:D
7/7 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, én imádnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!